Δυάδα με Champions League

Δυάδα με Champions League

Ποντάρισμα σε Παρί - Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο - Ντόρτμουντ

Δυάδα με Champions League

Ποντάρισμα σε Παρί – Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο – Ντόρτμουντ

  • Με τα γκολ στο Παρί – Μπαρτσελόνα
  • Με την ισοπαλία στο Ατλέτικο – Ντόρτμουντ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Τετάρτη. Χθες πήγαμε ταμείο με το μονό μας στοίχημα και έτσι σήμερα θα πατήσουμε πάνω σε αυτό για να μεγαλώσουμε το σερί μας. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Champions League.

Η Ατλέτικο φιλοξενεί στη Μαδρίτη την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των 8 του Champions League. Αμφίρροπο ζευγάρι όπου δεν υπάρχει καθόλου φαβορί. Η Ατλέτικο έφτασε στους «8» αποκλείοντας την Ίντερ στα πέναλτι, ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε από την PSV Αϊντχόφεν. Οι Ισπανοί είναι στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ οι Γερμανοί στην 5η θέση. Ο Σιμεόνε έχει και θέματα τραυματισμών, με τους Ντεπάι και Λεμάρ να μένουν εκτός, ενώ για την Ντόρτμουντ δεν θα αγωνιστεί ο Μπενσεμπαϊνί και είναι αμφίβολος ο Μάλεν. Πάμε με το Χ σε απόδοση 3,80 στη Betshop.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί στο Παρκ Ντε Πρενς τη Μπαρτσελόνα για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των 8 του Champions League. Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί και θα ήθελε να χαρίσει στους Γάλλους την κατάκτηση του Champions League πριν φύγει από την ομάδα. Σε τρομερή φόρμα η Παρί, η οποία μετρά 27 ματς αήττητη, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει τέσσερις σερί νίκες. Η Παρί είναι στην 1η θεση του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η Μπαρτσελόνα στη 2η στο ισπανικό. Για την Παρί δεν θα αγωνιστεί ο Χακίμι, ενώ εκτός είναι και ο Κιμπεπέ με τον Μουκιέλε, ενώ για τους Καταλανούς εκτός είναι ο Γκάβι με τον Μπαλντέ και αμφίβολοι οι Πέδρι με τον Κρίστενσεν. Πάμε με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2,06 στη Betshop.

Δελτίο
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα 10/04/24 22:00 2-3 Goal 2.06 2-3
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ 10/04/24 22:00 Χ 3.80 2-1
Απόδοση Δελτίου: 7.83
Ποντάρισμα: 2500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X