Δυάδα με Ρεάλ - Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν

Δυάδα με Ρεάλ - Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν

Ποντάρισμα στα δύο ματς του Champions League

Δυάδα με Ρεάλ – Σίτι και Άρσεναλ – Μπάγερν

Ποντάρισμα στα δύο ματς του Champions League

  • Mε την Άρσεναλ κόντρα στη Μπάγερν
  • Με την ισοπαλία στο Ρεάλ – Σίτι

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Τρίτη. Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να χτίσουμε το σερί μας ξανά από την αρχή. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Ρεάλ – Σίτι και Άρσεναλ – Μπάγερν.

Απίθανο ματς με την Ρεάλ να φιλοξενεί στο «Santiago Bernabeu» τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαισιο της φάσης των 8 του Champions League. Ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, καθώς πέρυσι οι «πολίτες» είχαν αποκλείσει τη Βασίλισσα από τον ημιτελικό του Champions League, ενώ το 2022 έγινε το ανάποδο και η Ρεάλ ήταν αυτή που προκρίθηκε. Σε πολύ καλή φάση η Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να τρέχει ένα αήττητο σερί 25 αγώνων. Αντιθέτως, αήττητο σερί τρέχει και η Ρεάλ αλλά πιο μικρό, καθώς έχει να ηττηθεί εδώ και 13 ματς και έχει τρεις σερί νίκες. Πάμε με το Χ σε απόδοση 3,55 στη Novibet.

Η Άρσεναλ φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Μπάγερν για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλάισιο της φάσης των 8 του Champions League. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, καθώς μπορεί η Άρσεναλ να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και να πηγαίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Μπάγερν, ειδικά τώρα που το Champions League είναι το μόνο που της έχει απομείνει. Οι Βαυαροί έρχονται από την ήττα σοκ κόντρα στη Χάιντενχαϊμ, ενώ νωρίτερα έχασαν και από τη Ντόρτμουντ. Αντιθέτως, η Άρσεναλ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και έχει έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς και μία ισοπαλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,75 στη Novibet.

Δελτίο
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 09/04/24 22:00 Χ 3.55 3-3
Αρσεναλ - Μπάγερν 09/04/24 22:00 1 1.75 2-2
Απόδοση Δελτίου: 6.21
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X