Δυάδα με Ατλέτικο - Ίντερ και Λεβάντε

Δυάδα με Ατλέτικο - Ίντερ και Λεβάντε

Δύο ματς από Champions League και Ισπανία

Δυάδα με Ατλέτικο – Ίντερ και Λεβάντε

Δύο ματς από Champions League και Ισπανία

  • Με τα γκολ στο Ατλέτικο – Ίντερ
  • Με τη Λεβάντε κόντρα στην Ανδόρα

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τετάρτη. Λείψαμε για λίγο καιρό και σήμερα επιστρέφουμε δυναμικά για να σας στείλουμε ξανά ταμείο. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Ατλέτικο – Ίντερ και Λεβάντε.

Πρώτο χρονικά μαρς το Λεβάντε – Ανδόρα. Φαβορί οι γηπεδούχου που είναι στη 11η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 21η και δύσκολα θα γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Εμείς θα πάμε με το φαβορί και με τον 1 της Λεβάντε σε απόδοση 1,91 στη Novibet.

Η Ατλέτικο φιλοξενεί στη Μαδρίτη την Ίντερ για τη μεταξύ τους ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League. Οι Ιταλοί έχουν προβάδισμα πρόκρισης καθώς στο πρώτο ματς στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» είχαν πάρει τη νίκη με 1-0. Σε τρομερή φόρμα η Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» μετρούν 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 15 ματς αήττητη, ενώ είναι και 1η στο πρωτάθλημα και πάει φουλ για κατάκτηση.

Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο είναι σε κακό φεγγάρι και προέρχεται από την ήττα-σοκ από την Κάντιθ στην Ισπανία και στα τελευταία πέντε ματς έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία κόντρα στην πολύ κακή φέτος και τελευταία της βαθμολογίας Αλμερία και μία ήττα. Εμείς θα πάμε με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1,91 στη Novibet.

Δελτίο
Λεβάντε - Ανδόρα 13/03/24 20:00 1 1.9 0-0
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ιντερ 13/03/24 22:00 2-3 Goal 1.91 2-1
Απόδοση Δελτίου: 3.63
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X