Δυάδα με Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ

Δυάδα με Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ

Δύο ματς και σήμερα

Δυάδα με Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ

Δύο ματς και σήμερα

  • Με τη Μπαρτσελόνα κόντρα στη Νάπολι
  • Με την Άρσεναλ ενάντια στην Πόρτο

Καλημέρα καλημέρα, χθες πήγαμε ξανά ταμείο με το μονό μας και το σερί συνεχίζεται. Έτσι σήμερα πάμε με δυάδα με Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ.

Η Νάπολι υποδέχεται στην Ιταλία τη Μπαρτσελονα. Σε κακή φάση η Νάπολι, άλλαξε ξανά προπονητή, ο Ματσάρι αποτελεί παρελθόν και έχει αναλάβει ο Kαλτσόνα. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχει σερί με τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Η Ναπολι τερμάτισε 2η στον όμιλό της πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπαρτσελόνα στην 1η σε ισοβαθμία με την Πόρτο. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2,47.

Η Πόρτο υποδέχεται στην Πορτογαλία την Άρσεναλ. Σε πολύ καλή φάση η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν σερί με πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας εδώ ως 1οι στον όμιλο πάνω από την Αϊντχόφεν, ενώ η Πόρτο 2η σε ισοβαθμία με τη Μπαρτσελόνα. Επίσης, οι Άγγλοι είναι στην 2η θέση στην Premier League. Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και στο -7 από τις πρώτες Σπόρτινγκ και Μπενφίκα. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1,70.

Δελτίο
Πόρτο - Αρσεναλ 21/02/24 22:00 2 1.70 1-0
Νάπολι - Μπαρτσελόνα 21/02/24 22:00 2 2.47 1-1
Απόδοση Δελτίου: 4.20
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X