Δυάδα με Ίντερ και Αϊντχόφεν

Δυάδα με Ίντερ και Αϊντχόφεν

Δύο ματς από το Champions League

Δυάδα με Ίντερ και Αϊντχόφεν

Δύο ματς από το Champions League

  • Με την Ίντερ κόντρα στην Ατλέτικο
  • Ποντάρουμε στην Αϊντχόφεν ενάντια στη Ντόρτμουντ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο στη δυάδα μας σε Τουρκία και Πορτογαλία, το σερί συνεχίζεται και εμείς βλέπουμε μόνο μπροστά. Έτσι, θα συνεχίσουμε σήμερα με μία δυάδα με Ίντερ και Αϊντχόφεν.

Η Αϊντχόφεν υποδέχεται στην Ολλανδία τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Champions League. Τρομερή χρονιά από τους Ολλανδούς, καθώς στο πρωτάθλημα είναι πρώτοι και στο +10 από τη Φέγενορντ, έχοντας παράλληλα μακράν την καλύτερη επίθεση με 70 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 10 γκολ παθητικό σε 22 ματς, με σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Από την άλλη πλευρά, οι Βεστφαλοί έχουν βρει τα πατήματά τους και δεν χάνουν με τίποτα, καθώς έχουν σερί με 11 ματς χωρίς ήττα και έχουν ανέβει στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Εμείς θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,15

Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Champions League. Σε τρομερή φόρμα η Ίντερ πηγαίνει φουλ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία και μετράει οκτώ σερί νίκες και 10 ματς συνεχόμενα χωρίς ήττα. Σε καλή φάση και η Ατλέτικο που βρίσκεται στην 4η θέση και έρχεται από το 5-0 επί της Λας Πάλμας, έχοντας ωστόσο πιο πριν τις ήττες από Σεβίλλη και Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα. Η Ίντερ βγήκε 2η στον όμιλο πίσω από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο στην 1η θέση και προκρίθηκε μαζί με τη Λάτσιο. Θα πάμε με τον 1 και εδώ σε απόδοση 1,84.

Δελτίο
Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ 20/02/24 22:00 1 2.15 1-1
Ιντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης 20/02/24 22:00 1 1.84 1-0
Απόδοση Δελτίου: 3.96
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X