Δυάδα με Λουντογκόρετς και Λανς

Δυάδα με Λουντογκόρετς και Λανς

Δύο ματς με Europa και Conference League

Δυάδα με Λουντογκόρετς και Λανς

Δύο ματς με Europa και Conference League

  • Με τα γκολ στο Σερβέτ – Λουντογκόρετς
  • Ποντάρουμε στη Λανς

Καλημέρα καλημέρα και όμορφη Πέμπτη να έχετε όλοι. Χθες χαλασε το σερί μας και δεν πήγαμε ταμείο. Έτσι σήμερα θα χτιστεί ξανά το σερί και συνεχίζουμε με μία δυάδα με Λουντογκόρετς και Λανς.

Ξεκινάμε από το Europa League, όπου η Λανς είναι δεδομένα σε καλό… φεγγάρι. Προέρχεται τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Στρασβούργο (3-1), Ναντ (0-1) και Τουλούζ (0-2). Στο τελευταίο παιχνίδι με το Στρασβούργο είχε πολύ καλή εικόνα και πήρε ένα τρίποντο που την διατηρεί μέσα στην πρώτη εξάδα. Όσο για τη Φράιμπουργκ, δεν είναι καθόλου καλά. Μετρά 3 ήττες στο τελευταίο καρέ αγώνων βγάζοντας προβλήματα στην άμυνα. Έχει 9 γκολ παθητικό σε 3 αγωνιστικές. Θα πάμε και εδώ με τον 1 σε απόδοση 1,80.

Στο δεύτερο ματς πάμε στο Conference και το Σερβέτ – Λουντογκόρετς. Η Σερβέτ έρχεται ως τρίτη από τον όμιλο της Ρόμα της Σλάβια και της Σέριφ και παίζει Ευρώπη μήνα Φεβρουάριο μετά από 22 χρόνια. Στο πρωτάθλημα είναι σταθερά 2η και έρχεται σε αυτή την αναμέτρηση πλήρης και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η Λουντογκόρετς παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στον όμιλο με την Φενέρμπαχτσέ και έχασε την πρωτιά στην ισοβαθμία. Είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, έρχεται όμως λαβωμένη στην αναμέτρηση με πολλούς τραυματίες. Θα πάμε με το 2-3 Goal σε απόδοση 1,95.

Δελτίο
Λανς - Φράιμπουργκ 15/02/24 22:00 1 1.81 0-0
Σερβέτ - Λουντογκόρετς 15/02/24 22:00 2-3 Goal 1.95 0-0
Απόδοση Δελτίου: 3.53
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X