Δυάδα με Μπιλμπάο και Σάντα Κλάρα

Δυάδα με Μπιλμπάο και Σάντα Κλάρα

Δύο ματς από Ισπανία και Πορτογαλία

Δυάδα με Μπιλμπάο και Σάντα Κλάρα

Δύο ματς από Ισπανία και Πορτογαλία

  • Φαβορί η Μπιλμπάο κόντρα στην Αλμερία
  • Με τη Σάντα Κλάρα κόντρα στη Φεϊρένσε

Καλημέρα καλημέρα σε όλους. Χθες πήγαμε ένα ταμείο και σήμερα θα πάμε για να χτίσουμε και να μεγαλώσουμε το σερί μας. Έτσι συνεχίζουμε με δύο ματς από Ισπανία και Πορτογαλία με δυάδα την Μπιλμπάο και Σάντα Κλάρα.

Ξεκινάμε από Ισπανία, όπου η  Αλμερία υποδέχεται τη Μπιλμπάο. Ξεκάθαρο φαβορί η Μπιλμπάο που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με την Αλμερία να βρίσκεται στην τελευταία έχοντας μαζέψει μόλις 6 βαθμούς σε 23 αγώνες. Έτσι, οι γηπεδούχοι θεωρείται σίγουρο πως στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστούν στην Segunda Division. H Μπιλμπάο τρέχει σερί με τέσσερα ματς χωρίς ήττα, ενώ η Αλμερία έχει τρεις σερί ήττες και 13 ματς χωρίς νίκη. Εμείς θα πάμε με το φαβορί και για αυτό θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1,81.

Πάμε στο δεύτερο ματς όπου η Σάντα Κλαρα υποδέχεται τη Φεϊρένσε. Η Σάντα Κλάρα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και η Φεϊρένσε στην 15 θέση, με τους γηπεδούχους να είναι ξεκάθαρο φαβορί, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Έτσι θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,50.

Δελτίο
Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο 12/02/24 22:00 2 1.81 0-0
Σάντα Κλάρα - Φεϊρένσε 12/02/24 20:00 1 1.51 2-1
Απόδοση Δελτίου: 2.73
Ποντάρισμα: 1500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X