Σύστημα από το Κύπελλο Σκωτίας

Σύστημα από το Κύπελλο Σκωτίας

Πάμε σε μια επιλογή 2-3-4 από τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Σκωτίας

Πάμε πάσο στο Κόπα Αμέρικα και προτιμάμε επιλογές από το Κύπελλο Σκωτίας.

Πρώτο παιχνίδι το Άλμπιον Ρόβερς – Έιρ. Tερμάτισε στην 7η θέση της Λιγκ 2 η πρώτη, χωρίς πάντως να κινδυνέψει, ευτυχώς γι’ αυτήν υπήρχαν χειρότερες ομάδες στην κατηγορία. Ριζικές ανακατατάξεις, ήρθαν 7 παίκτες και έφυγαν 8, 12 συνολικά οι αποχωρήσεις μαζί με τους δανεισμούς που έληξαν. Απογοητευτική σεζόν για την Έιρ, τερμάτισε στην 8η θέση της Τσάμπιονσιπ. Κινδύνεψε με υποβιβασμό πέρυσι, στην ισοβαθμία γλύτωσε τα πλέι-οφ παραμονής, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη της, Μόρτον. Μεγάλες ανακατατάξεις ήρθαν επτά παίκτες κι αποχώρησαν 8, 13 συνολικά μέχρι τώρα μαζί με τους δανεικούς. Πάμε με τον άσο.

Επόμενη επιλογή από το ματς της Αλμπιον Ελγκιν με την Αρμπρόουθ.  Άγγιξε την άνοδο στη Λιγκ 1 η πρώτη, σε μια δύσκολη σεζόν πέρυσι, αποκλείστηκε στα πλέι-οφ από το Εδιμβούργο, έχασε 1-0 στην έδρα της στο πρώτο ματς, για να φέρει μετά 2-2 στο Εδιμβούργο. Τερμάτισε στην 7η θέση της Τσάμπιονσιπ η δεύτερη σε μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ άσχημα και φάνηκε να κινδυνεύει, εξασφάλισε όμως τελικά την παραμονή της. Πάμε με το Χ.

Συνεχίζουμε με το Ιστ Κιλμπράιντ – Κιλμάρνοκ. Τερμάτισε στη 2η θέση στη Λόουλαντ Λιγκ, έκανε μόνο μία ήττα, βρέθηκε όμως 7 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Κέλτι Χαρτς. Η πρωταθλήτρια όμως πήρε την άνοδο και αυτό κάνει την Ιστ Κίλμπραϊντ φαβορί για τον φετινό τίτλο. Υποβιβάστηκε μετά από 28 σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία η Κιλμάρνοκ. Ούτε ο ερχομός του Τόμι Ράιτ στον πάγκο κατάφερε να τη σώσει τις τελευταίες αγωνιστικές, τερμάτισε στην προτελευταία θέση κι έπαιξε πλέι-οφ με την Νταντί της Τσάμπιονσιπ. Πάμε και εδώ με το Χ.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Στρανράερ με τη Μόρτον. Τερμάτισε στην 4η θέση της Λιγκ 2 η πρώτη, πάλεψε στα πλέι-οφ ανόδου, έφερε 0-0 στην έδρα της με την Νταμπάρτον, έχασε όμως με 1-0 στη ρεβάνς και αποχαιρέτησε το όνειρο της άμεσης επιστροφής στη Λιγκ 1. Αποχώρησε και ο προπονητής Στιβ Φάρελ που ανέλαβε την Νταμπάρτον. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ η Μόρτον και χρειάστηκε να επικρατήσει της Ερντριόνιανς στα πλέι-οφ για να παραμείνει στην κατηγορία. Πάμε με τον άσο-έκπληξη.

Δελτίο
Άλμπιον Ρόβερς - Ειρ Κύπελλο Σκωτίας10/07/21 17:00 1 8.5 0-0
Ελγκιν - Αρμπρόουθ Κύπελλο Σκωτίας10/07/21 17:00 Χ 5 0-1
Ιστ Κιλμπράιντ - Κιλμάρνοκ Κύπελλο Σκωτίας10/07/21 17:00 Χ 7.2 0-2
Στρανράερ - Μόρτον Κύπελλο Σκωτίας10/07/21 17:00 1 4.2 3-0
Απόδοση Δελτίου: 1,285.20
Ποντάρισμα: 250
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X