Η Ισπανία δεν μπορεί καθόλου

Η Ισπανία δεν μπορεί καθόλου

Πρώτη επιλογή από το EURO για σήμερα με το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Σλοβακία

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το παιχνίδι της Σλοβακίας με την Ισπανία στο EURΟ σήμερα.

Η Σλοβακία ήταν καλή κόντρα στη Σουηδία, αλλά έχασε το ματς στις λεπτομέρειες, με 1-0. Κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά έπαιζε μονότερμα τους Σκανδιναβούς, όμως όταν έφτανε στην αντίπαλη περιοχή δεν απειλούσε.

Προκρίνεται σε περίπτωση νίκης (ως 1η αν γκελάρει η Σουηδία), ή και ισοπαλίας (1η ως 3η). Αν χάσει η Σλοβακία τότε: α) μένει 4η και αποκλείεται οριστικά αν κερδίσει η Πολωνία τη Σουηδία, β) διεκδικεί πρόκριση μέσω της 3ης θέσης (με 3 βαθμούς) αν δεν κερδίσει η Πολωνία. Απίθανο πλέον αυτό το σενάριο, εκτός αν χάσει με ένα γκολ και μεγάλο σκορ από την Ισπανία (πχ 3-2, 4-3, κλπ), ή η Πορτογαλία χάσει με 3+ γκολ από τη Γαλλία, ή η Γερμανία από την Ουγγαρία (και παράλληλα κάποια από τις 2 τερματίσει 3η στον 6ο όμιλο), αντίστοιχα.

Με τον ίδιο τρόπο έχασε βαθμούς και στη 2η αγωνιστική η Ισπανία, παραχωρώντας 1-1 στην Πολωνία. Είχε την κατοχή μπάλας, αλλά ήταν φλύαρη και άστοχη στην τελική προσπάθεια. Το θετικό είναι πως με νίκη η Ισπανία προκρίνεται απευθείας. Αν έρθει ισόπαλη τερματίζει 3η (και προκρίνεται καθώς ξεπερνάει την 3η του 3ου ομίλου Ουκρανία που έχει διαφορά τερμάτων -1), εκτός αν κερδίσει η Πολωνία, οπότε πέφτει τελευταία. Με ήττα το πολύ να ολοκληρώσει ως 3η, αλλά και πάλι θα μείνει εκτός.

Θα πάμε με το Χ.

Δελτίο
Σλοβακία - Ισπανία EURO 202123/06/21 19:00 Χ 6.2 0-5
Απόδοση Δελτίου: 6.20
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X