Διέξοδο με σύστημα 4-5

Διέξοδο με σύστημα 4-5

Ψάχνω την καλή και θα την βρω με ζητούμενα

Κακή μέρα χθες, δεν μας πήγε καλά η Ιταλία. Σήμερα πάμε με επιλογές από Τουρκία και Γαλλία για να κάνουμε μια πεντάδα, που θα την ψάξουμε με ζητούμενα σε σύστημα 4-5.

Η Τουλούζ υποδέχεται την Παρί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σταθερά σε ανοδική πορεία, κέρδισαν 3-0 εκτός έδρας την Πο στην τελευταία αναμέτρηση. Η επίθεση βγάζει φωτιές, είναι οδηγός και για απόψε. Η Παρί αγνοούσε για έξι ματς τη νίκη και τη βρήκε – χωρίς να εντυπωσιάσει – της Γκινγκάμπ. Προτιμώ τη νίκη της Τουλούζ.

Η Βαλενσιέν αντιμετωπίζει τη Νανσί. Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρήθηκαν από κρούσματα κορωνοϊού και είναι σε οριακό σημείο. Είναι πάντως σκληρή ομάδα, δύσκολα χάνουν. Η Νανσί «καίγεται» για βαθμούς για να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, νομίζω πως το Χ εξυπηρετεί και τους δύο.

Στην Τουρκία, θα εμπιστευθώ τη Γαλατάσαραϊ, παρά το Χ με την Αντάλιασπορ προ ημερών. Εχει την καλύτερη άμυνα, έχει τρομερή παράδοση απέναντι στην Κόνιασπορ. Η Κόνιασπορ στηρίζεται στην έδρα της, αλλά σήμερα νομίζω πως θα ηττηθεί.

Η Γκαζιαντέπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει πολύ τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Η Ανκαραγκουτσού είναι ομάδα σκληροτράχηλη, αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να σώσει την παρτίδα εκτός έδρας.

Φινάλε με τη νίκη της Μαλάτιασπορ. Ψάχνει αντίδραση, καθώς έπεσε κατακόρυφα και πλέον βρίσκεται μόνο πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Μπουγιούκ και νομίζω πως θα βρει λύσεις απέναντι στη Σίβασπορ, που κινείται σε ρηχά νερά φέτος.

Δελτίο
Τουλούζ - Παρί 1 2.2
Βαλενσιέν - Νανσί 1 2.7
Κόνιασπορ - Γαλατασαράι 2 2.2
Γκαζιαντέπ - Ανκαραγκουτσού 1 1.9
Μαλάτιασπορ - Σίβασπορ 1 2.75
Απόδοση Δελτίου: 68.28
Ποντάρισμα: 30
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS