Πάμε Ιταλία με επιλογές συστήματος 3-4

Πάμε Ιταλία με επιλογές συστήματος 3-4

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή, με άλλη επιλογή συστήματος

Δοκάρι. Εκεί σταματήσαμε στις χθεσινές επιλογές. Κρίμα, γιατί ξεκινήσαμε καλά με το Χ του Παναθηναϊκού και τη νίκη του Παναιτωλικού. Δεν περίμενα πως ο Απόλλωνας θα μπορούσε να φύγει με νίκη από τα Γιάννινα, η Λέστερ έκανε τη δουλειά της, αλλά η Τσέλσι…νιαούρισε. Πάμε σήμερα στη Β’ Ιταλίας που μαζεύει επιλογές, με δική μου πρόταση να παίξετε σύστημα 3-4.

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στην κορυφή, παρά το κάζο από τη Μόντσα. Δεν θέλει νέα γκέλα και η Πορντενόνε δεν πιστεύω πως μπορούν να τους κόψουν το δρόμο προς την άνοδο, έστω και αν διεκδικεί και αυτή την παρουσία στα πλέι οφ ανόδου.

Η Εμπολι ταξιδεύει στην έδρα της Κοζέντσα. Γκέλαρε στο φινάλε του 2020, πήρε το μάθημα της και δεν θέλει νέα αποτυχία. Η Κοζέντσα ψάχνει βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να τους βρει σήμερα.

Το βραδάκι, η Φροζινόνε υποδέχεται τη Σπαλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -1 από τη Σπαλ και στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρά τρεις ισοπαλίες. Η Σπαλ έκανε δύο κολλητές ήττες και ψάχνει κάπου για να πιαστεί. Όλα με οδηγούν στην ισοπαλία.

Τελευταία επιλογή, η νίκη της Λέτσε. Η ομάδα της Λέτσε έκανε την «κοιλιά» της, έχασε τη θέση της στη βαθμολογία και τώρα θέλει να επανακάμψει. Η Μόντσα έκανε σούπερ ματς πριν τις γιορτές (πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια), αλλά δεν μπορεί να πάει μακριά.

Δελτίο
Σαλερνιτάνα - Πορντενόνε 1 3.2
Κοζέντσα - Εμπολι 2 2
Φροζινόνε - Σπαλ 2013 Χ 3.08
Λέτσε - Μόντσα 1 2.6
Απόδοση Δελτίου: 51.25
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS