Τριάδα φωτιά από τη Γερμανία

Τριάδα φωτιά από τη Γερμανία

Το πρώτο σύστημα της ημέρας με τριάδα φωτιά από τη Γερμανία

Η Παρασκευή γενικά είναι δύσκολη μέρα, αλλά σήμερα σας έχω πολλά και διαφορετικά κόλπα. Ξεκινώ με πρόταση φωτιά σε σύστημα 2-3 από τη Γερμανία.

Ξεκινάω από το ματς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Μπάγερν. Η Αϊντραχτ φέτος αποτελεί την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Bundesliga. Εχει 8 νίκες σε 9 ματς, ενώ η Μπάγερν ακόμα δεν έχει ξεκουραστεί από το ταξίδι της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Νομίζω, ότι εδώ μας δίνεται μία ευκαιρία σε τρομερή τιμή να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο ματς της Κολωνίας με τη Στουτγκάρδη, έχουμε δύο ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν κάθε κίνδυνο υποβιβασμού. Ο βαθμός μετράει και νομίζω πως η ισοπαλία θα αφήσει ικανοποιημένους και τους δύο σε αυτή τη διαδικασία.

Κλείνω την τριάδα μου με την ισοπαλία στο ματς της Φράιμπουργκ με την Ουνιόν. Οι δύο ομάδες κυνηγούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και παρά το ντεφορμάρισμα που δείχνει η Ουνιόν το τελευταίο διάστημα, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Δελτίο
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μπουντεσλίγκα20/02/21 16:30 1 4 2-1
Κολωνία - Στουτγκάρδη Μπουντεσλίγκα20/02/21 16:29 Χ 3.6 0-1
Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου Μπουντεσλίγκα20/02/21 16:30 Χ 3.15 0-1
Απόδοση Δελτίου: 45.36
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X