Τετράδα με Κολομβία και Αργεντινή

Τετράδα με Κολομβία και Αργεντινή

Τέλος και οι Εθνικές οπότε μέχρι να αρχίσει η Ευρώπη, πάμε Λάτιν

Καλησπέρα, καλησπέρα

Στο σημερινο καρέ θα πάμε με τρια ματς Κολομβίας και Κύπελλο Αργεντινής.

Πρώτο ματς το Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα – Αγκουίλας Ντοράντας.

  • H Aτλέτικο έχει ξεκινήσει ιδανικά την φετινή σεζόν και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Αγκουίλας από την άλλη είναι τουλάχιστον μέτρια και ακόμα ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο οπότε πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,97 στην PameStoixima.

Δεύτερος αγώνας το Ατλέτικο Νασιονάλ – Τζαγκουάρες.

  • Κοντά βαθμολογικά οι δύο ομάδες, η Νασιονάλ όμως είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα και αυτό το μέτριο ξεκίνημα κανείς δεν πιστεύει ότι είναι η πραγματική της εικόνα. Η Τζαγκουάρες επίσης φαίνεται πως και η ίδια έχει χάσει την φόρμα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,50 στην PameStoixima.

Τρίτο παιχνίδι το Ιντεπετιέντε Ριβαντάβια – Αργεντίνο Κιλμές.

  • H Ιντεπετιέντε αν και πραγματοποιεί μια κακή σεζόν φέτος, παραμένει ομάδα πρώτης κατηγορίας, σε αντίθεση με την Κιλμές. Σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε το αουτσάιντερ να κερδίζει, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει συχνά. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έχουν και ένα παραπάνω κίνητρο καθώς θέλουν να σώσουν ότι σώζεται από την φετινή σεζόν, με μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,61 στην PameStoixima.

Τελευταίο ματς Μιγιονάρος – Σάντα Φε.

  • Η Μιγιονάρος αγνοεί την νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό σίγουρα θα της δώσει ένα κίνητρο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι της όμως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε με το Χ σε απόδοση 3,00 στην PameStoixima.

Δελτίο
Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα - Αγκουίλας Ντοράντας Α' Κολομβίας27/03/24 23:00 1 1.97 1-0
Ατλέτικο Νασιονάλ - Τζαγκουάρες ντε Κόρδοβα Α' Κολομβίας28/03/24 01:10 1 1.5 2-0
Ιντεπετιέντε Ριβαντάβια - Αργεντίνο Κιλμές Κύπελλο Αργεντινής27/03/24 22:45 1 1.61 1-0
Μιγιονάριος - Σάντα Φε Α' Κολομβίας28/03/24 03:20 X 3.00 3-1
Απόδοση Δελτίου: 14.27
Ποντάρισμα: 203.287
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X