Ή μπαίνει για να το τελειώσει η Μπάγερν Μονάχου ή μένει στον καναπέ της

Ή μπαίνει για να το τελειώσει η Μπάγερν Μονάχου ή μένει στον καναπέ της

Στηρίζουμε το ματς Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ από ημίχρονο και ό,τι βγει...

Βραδιά Champions League με το ματς της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Βιγιαρέαλ μέσα στη Γερμανία, να συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα μετά την έκπληξη στην Ισπανία και τη νίκη του «κίτρινου υποβρύχιου» με 1-0.

Τώρα η Μπάγερν Μονάχου καλείται μετά από καιρό είναι η αλήθεια στην Ευρώπη, να αποδείξει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει. Θέλει φυσικά τη συνέχεια στο Champions League, αφού πάντα έχει ως στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα η οποία δε δέχεται πολλά γκολ φέτος και φαίνεται αυτό και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, στη La Liga, όπου όμως δεν έχει καλή βαθμολογική θέση σε σχέση με τη μέχρι τώρα πορεία της στην Ευρώπη.

Από την άλλη όμως έχει να αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση της Γερμανίας και μάλιστα με διαφορά από τη δεύτερη! Η Μπάγερν έχει σημειώσει σε 29 ματς στην Bundesliga 86 γκολ έναντι 70 της Ντόρτμουντ.

Για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε την επιθετικότητα της Μπάγερν Μονάχου και ελπίζουμε από ημίχρονο να έχει μπει και να κάνει τη δουλειάς της. Βέβαια και η Βιγιαρεάλ να σκοράρει εμάς δεν μας χαλάει καθόλου, θέλουμε δύο γκολ στο ημίχρονο και ας τα βάλει όποιος θέλει…

Δελτίο
Μπάγερν - Βιγιαρεάλ Champions League12/04/22 22:00 over 1.5 γκολ πρώτο ημίχρονο 1.95
Απόδοση Δελτίου: 1.95
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X