Προγνωστικά Premier League (26/2)

Προγνωστικά Premier League (26/2)

Με το ματς της Γουέστ Χαμ με την Μπρέντφορντ ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική στην Premier League

Με το ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Μπρέντφορντ ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική στην Premier League!

Προγνωστικά Premier League

  • Πέντε παιχνίδια έχουν δώσει σε επίπεδο Premier League και η Μπρέντφορντ μετρά ισάριθμες νίκες.
  • Μέσα στο 2024 δεν έχει νικήσει η Γουέστ Χαμ φτάνοντας έτσι το σερί της στα οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελευταίο ματς για την Premier League είναι ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Μπρέντφορντ.

Το έτος δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τους γηπεδούχους.

Μέσα στο 2024 δεν έχει νικήσει η Γουέστ Χαμ φτάνοντας έτσι το σερί της στα οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι αντίστοιχο σε ξεκίνημα χρονιάς της έχει συμβεί μόλις άλλες δύο φορές στην ιστορία της, το 1922 και το 1997.

Από την άλλη, έχει καλή παράδοση η φιλοξενούμενη. Πέντε παιχνίδια έχουν δώσει σε επίπεδο Premier League και η Μπρέντφορντ μετρά ισάριθμες νίκες.

Προγνωστικά Premier League (26/2)

Στα αγωνιστικά για τη Γουέστ Χαμ, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πακετά (επ. χαφ, 18/2), αλλά ο βαθμός ετοιμότητάς του αποτελεί ερωτηματικό. Τιμωρημένος είναι ο Φίλιπς (χαφ, 4/0).

Από την άλλη για την Μπρέντφορντ, καλύτερα ο Εμπουεμό (επ., 15/7), ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, όπως και ο Πίνοκ (στόπερ, 23/1). Εκτός σταθερά παραμένουν οι Χένρι (αρ. μπακ, 5/0), Χίκεϊ (δ. μπακ, 9/0), Σάντε (επ., 5/1) και Ντα Σίλβα (χαφ, 3/0).

Τι παίζουμε; Είναι ματς για γκολ. Οι «μέλισσες» βρίσκουν σχετικά εύκολα γκολ, ενώ δέχονται με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα. Επίσης, αυτό το ποντάρισμα έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια των «σφυριών». Επομένως πάμε με το Over 2,5 σχεδόν στο 1.70 στην Betshop.

TIPSTERS
X