Μπαρτσελόνα μαζί σου!

Μπαρτσελόνα μαζί σου!

Δύσκολο ματς για την Μπαρτσελόνα στις 22:00 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League

Δύσκολο ματς για την Μπαρτσελόνα στις 22:00 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League.

Σε καλύτερο μομέντουμ η Μπάγερν Μονάχου, που «θωρακίστηκε» στην άμυνα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ενώ διαθέτει ποιότητα επιθετικά. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, ειδικά στην γραμμή κρούσης της , ενώ και το κλίμα ανάμεσα σε Κούμαν και Λαπόρτα δεν είναι και… ιδανικό.

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί περισσότερες μέρες ενόψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς το παιχνίδι με τη Σεβίλλη αναβλήθηκε. Όχι σε ήρεμους τόνους, πάντως, αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός τα «έχωσε» στον πρόεδρο Λαπόρτα και στη συνέχεια …ανασκεύασε με νέες δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Μπάγερν: «Μιλάμε για διάφορα πράγματα με τον πρόεδρο, η σχέση μας είναι τέλεια. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».

Η Μπαρτσελόνα πούλησε τον μπακ Έμερσον στην Τότεναμ, δάνεισε τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο και τον Πιάνιτς στην Μπεσίκτας.

Θα πάω με το 1Χ ημιχρόνου στο 1.53 απόδοση γιατί η Μπαρτσελόνα έχει φανέλα και κόσμο απόψε που ψάχνουν ένα αποτέλεσμα… αντίδραση.

Δελτίο
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Champions League14/09/21 22:00 1Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1.53 0-1
Απόδοση Δελτίου: 1.53
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X