Σαββατιάτικη τριάδα άνω... διπλασιασμού

Σαββατιάτικη τριάδα άνω... διπλασιασμού

Τρία ματς απόψε από το ευρωπαϊκό προσκήνιο από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Γερμανίας

Τρία ματς απόψε από το ευρωπαϊκό προσκήνιο από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Γερμανίας.

Ξεκινάμε από την Γερμανία. Αυλαία είναι, φιέστα θα κάνει η Μπάγερν Μονάχου, κόντρα μάλιστα σε ομάδα που παρέμεινε κατηγορία και δεν έχει κανένα άγχος. Οι φιλοξενούμενοι της Αουγκσμπουργκ μπορεί με κάποιο γκολ να βοηθήσουν να ανέβει το σκορ. Ο Λεβαντόφσκι ούτως ή άλλως θα προσπαθήσει να βγει 1ος σκόρερ και να κρίνει το ματς μόνος του. Σκόρερ anytime στο 1.20 απόδοση.

Πάμε στη Μαδρίτη μετά… Δεν είναι παράλογο να σκεφτώ πως η εξέλιξη του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα επηρεάσει ως ένα βαθμό αυτόν τον αγώνα της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ. Αν τα μαντάτα έρθουν νωρίς άσχημα, δεν ξέρω τι είδους όρεξη θα έχει μετά η Ρεάλ. Αλλά θα στηρίξω την νίκη της Ρεάλ στο 1.44 απόδοση. διότι η Ατλέτικο δεν θα έχει εύκολο έργο.

Και τώρα πάμε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια μονομαχία τεράστιας πίεσης και άγχους στο «Θορίγια» όπου παίζεται πρωτάθλημα και υποβιβασμός. Πως να ελπίζει η Βαγιαδολίδ σε σωτηρία όταν είναι 11 σερί αγώνες χωρίς νίκη (0-6-5); Η Ατλέτικο ποντάρει πολλά στον Σουάρες, ο οποίος όμως δεν έχει σκοράρει ποτέ στη Βαγιαδολίδ. Πάμε με το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης και με την στέψη της απόψε στην La Liga με 1.30 απόδοση.

Η τριάδα δίνει 2.25 απόδοση.

Δελτίο
Μπάγερν - Αουγκσμπουργκ Μπουντεσλίγκα22/05/21 16:30 ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ 1.2 NAI
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ Primera Division22/05/21 19:00 1 1.44 2-1
Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης Primera Division22/05/21 19:00 2 1.3 1-2
Απόδοση Δελτίου: 2.25
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X