Τριάδα να πάρουμε τα πάνω μας

Τριάδα να πάρουμε τα πάνω μας

Τριάδα προτείνουμε σήμερα με παιχνίδια από Super League και Primera Division

Τριάδα προτείνουμε σήμερα με παιχνίδια από Super League και Primera Division με εξαιρετική απόδοση στο σύνολο.

Ξεκινάμε από το Αγρίνιο. Ο Βόλος είναι επικίνδυνη ομάδα και διατεθειμένη να παίξει όλα τα ματς στα ίσια και ό,τι γίνει. Προβλημάτισε πολύ η εικόνα του Παναιτωλικού στη Λάρισα, αλλά πιστεύω σήμερα θα δείξει άλλο πρόσωπο και θα κρατήσει. Πάμε με το 1Χ στο 1.30 απόδοση.

Από εκεί… ταξιδεύουμε στη Μαδρίτη και στη ματσάρα της ημέρας στην Ευρώπη. Αν η Ατλέτικο θέλει πρωτάθλημα θα πρέπει να επιβληθεί επί της πρωταθλήτρια Ρεάλ σε ένα ντέρμπι δίχως όρια. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χει το άγχος και τη πίεση, ο Ζιντάν πιο άνετος θα καιροφυλαχτεί για τη ζημιά. Θα πω Ατλέτικο με κάλυψη, λόγω φόρμας και κινήτρου, ενώ από πίσω καρακοδεί πλέον και η Μπαρτσελόνα. 1Χ στο 1.40 απόδοση.

Και επό εκεί… επιστρέφουμε στην Ελλάδα και πάμε στη Τούμπα. ΠΑΟΚ-Αρης στο καλύτερο ματς για το ελληνικό πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία έχει μία σπουδαία ευκαιρία μπροστά του να πάρει το ντέρμπι και να ανέβει μόνος 2ος στη βαθμολογία. Απέναντι στον σοκαρισμένο Άρη, που αποκλείστηκε με ψυχοφθόρο τρόπο μετά την γκάφα του Κουέστα από το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό…  Φαβορί ο ΠΑΟΚ μεν, αλλά δέχεται γκολ. Και βρίσκει γκολ. Οπότε πάμε στο G/G που πληρώνει το εξαιρετικό 2.05 απόδοση.

Στο σύνολο η τριάδα μας δίνει 3.73 απόδοση…

Δελτίο
Παναιτωλικός - Βόλος Super League07/03/21 17:15 1.30 1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης Primera Division07/03/21 17:15 1.40 1-1
ΠΑΟΚ - Αρης Super League07/03/21 19:30 G/G 2.05 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.73
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS