Με με νέα τριάδα για ρελάνς!

Με με νέα τριάδα για ρελάνς!

Τριάδα από Ελλάδα και Ιταλία σήμερα για να πάρουμε το αίμα μας πίσω μετά το χθεσινό κάζο

Τριάδα από Ελλάδα και Ιταλία σήμερα για να πάρουμε το αίμα μας πίσω μετά το χθεσινό κάζο.

Πάμε για αρχή στην Κρήτη. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να πάρει επιτέλους μία νίκη απέναντι σε μία πιο κουρασμένη ομάδα, η οποία δεν έχει και προφανή στόχο στο πρωτάθλημα. Ομως οι Κρητικοί έχουν ψυχολογικό πρόβλημα, αν και σήμερα έχουν ισχυρό κίνητρο. Πάμε με το 1Χ ημιχρόνου στο 1.25 απόδοση.

Από εκεί πάμε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ημέρας, Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατότερος επιθετικά και σε κάθε γραμμή. Ο κόουτς Μπόλονι θα κοιτάξει να δέσει περισσότερο την άμυνά του. Με εξαίρεση, άλλωστε, το 2-3 επί του Ατρομήτου ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί σε πολύ κλειστά ματς. Το Under 2.5 είναι πιθανό, αλλά πληρώνει λίγο. Εμείς θα πάμε στο κλειστό πρώτο ημίχρονο με 1Χ του ΠΑΟ στο 1.50, αφού και ο Ολυμπιακός δεν… φορτσάρει στα πρώτα 45λεπτα και τώρα έχει να σκεφτεί και την Αϊντχόφεν.

Για το τέλος πάμε στην Ιταλία και στο δυνατό παιχνίδι της Ιντερ με την Λάτσιο στο Μιλάνο. Ένα τόσο δυνατό αουτσάιντερ, όπως η Λάτσιο, το οποίο προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Σε άλλο σημείο της σεζόν, η κόντρα θα έπαιρνε προβάδισμα, ωστόσο η Ίντερ δείχνει καλά το τελευταίο διάστημα και εμείς θα πάμε με την φετινή δυναμική της και το 1Χ στο 1.20 για να κλείσουμε την τριάδα μας.

Τριάδα με 2.25 απόδοση για να πάρουμε… πίσω τα χθεσινά.

Δελτίο
ΟΦΗ - Βόλος Super League14/02/21 17:15 1Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1.25 0-2
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Super League14/02/21 19:30 1Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1.5 1-0
Ιντερ - Λάτσιο Α' Ιταλίας14/02/21 21:45 1.2
Απόδοση Δελτίου: 2.25
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X