Πάμε με τριάδα από Ελλάδα

Πάμε με τριάδα από Ελλάδα

Τρία παιχνίδια από την Ελλάδα σήμερα και στηρίζουμε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Τρία παιχνίδια από την Ελλάδα σήμερα και στηρίζουμε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο σημερινό πρόγραμμα της Super League.

Τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σήμερα η Super League και εμείς επιλέγουμε τα τρία εξ’ αυτών.

Ο ΠΑΟΚ νωρίς υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα αν ξοδέψει βαθμούς στην Τούμπα με τον Απόλλωνα. Ο κόουτς Παράσχος αναμένεται να επιλέξει πολυπρόσωπο άξονα και αμυντικογενή τακτική, με την ομάδα του, πάντως, να είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία θα πάρει το ματς.

Πάμε στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει φόρα, ο ΟΦΗ… κατηφόρα. Ο Ολυμπιακός μπορεί και διαχειρίζεται τα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα άνετα και συνήθως νικά με ασφαλή διαφορά τερμάτων. Ο ΟΦΗ είναι στη χειρότερη κατάσταση των 2 τελευταίων ετών και θα είναι έκπληξη να διεκδικήσει κάτι απόψε στο Καραϊσκάκη.

Και κλείνουμε την τριάδα μας στο ΟΑΚΑ στο δυνατό ματς ΑΕΚ-Αρης. Η ΑΕΚ έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει απόσταση σχετικής ασφάλειας και από τον Άρη και να αρχίζει να λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση στη βαθμολογία της Super League. Ο Αρης έχει κούραση από τα συνεχή ματς και δεν έχει μεγάλο ρόστερ, ενώ η ΑΕΚ επί Χιμένεθ συνήθως βρίσκει τις λύσεις.

Πάμε σε τριάδα με τριπλασιασμό…

Δελτίο
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης Super League07/02/21 15:00 1 1.25 2-2
Ολυμπιακός - ΟΦΗ Super League07/02/21 17:15 1 1.2 3-0
ΑΕΚ - Αρης Super League07/02/21 19:30 1 2.00 0-2
Απόδοση Δελτίου: 3.00
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X