Με Σπόρτινγκ και Πόρτο απόψε

Με Σπόρτινγκ και Πόρτο απόψε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπενφίκα και Πόρτο - Ρίο Αβε στην πρόταση μας

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα και Πόρτο – Ρίο Αβε στην πρόταση μας σήμερα για να πάμε ταμείο, μετά από μία κακή χθεσινή ημέρα.

Όσο προχωράει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, τόσο πιο σοβαρή γίνεται σε όλα της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μετά το Λιγκ Καπ, θέλει και τον τίτλο του πρωταθλητή. Γνωρίζει πως με νέα νίκη, θα βγάλει εκτός μάχης την Μπενφίκα. Βέβαια, η τελευταία έχει επιστροφές βασικών, όχι όμως και τον Ζεσούς στον πάγκο.

Έν ολίγοις έχει πατήσει το γκάζι και αρνείται να το αφήσει η Σπόρτινγκ. Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, πέρασε και από την έδρα της Μποαβίστα (νίκη 2-0), παίζοντας για ακόμη μία φορά εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα έχει 12-3-0 απολογισμό στο πρωτάθλημα.

Πάμε με το 1Χ στο εξαιρετικό 1.50 απόδοση.

Στο Οπόρτο, Η δουλειά της Πόρτο είναι μία και δεν έχει περιθώρια. Να κερδίσει και να περιμένει γκέλα της Σπόρτινγκ στο ντέρμπι με την Μπενφίκα (2 ώρες αργότερα το ντέρμπι), ώστε να μπει δυναμικά στη μάχη για την 1η θέση. Αγωνιστικά υπερέχει της Ρίο Άβε και δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλά για να κερδίσει. Με νέο τεχνικό η φιλοξενούμενη, απαιτείται χρόνο για να «δέσει». Δεν είναι απόψε… μέρα για να το κάνει.

Πάμε με τον άσο του 1.40 απόδοση για τη νίκη της Πόρτο.

Η δυάδα μας πληρώνει 2.10 απόδοση.

Δελτίο
Πόρτο - Ρίο Αβε Α' Πορτογαλίας01/02/21 21:00 1 1.4 2-0
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπενφίκα Α' Πορτογαλίας01/02/21 23:30 1.5 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.10
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X