Τριάδα με βάση τα γκολ

Τριάδα με βάση τα γκολ

Επιστροφή μακριά από σημεία, αλλά με έμφαση στα γκολ

Τι ωραία…χάλια που ήταν η Κυριακή; Ετσι είναι. Όταν παίρνεις ψηλά τον αμανέ, έρχεται μια και πάρτον κάτω. Η βασική μας επιλογή έμπαζε τελικώς από παντού, στη δεύτερη που πήγαμε καλύτερα πέσαμε στο δοκάρι της Λάτσιο. Ας είναι.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα. Ενδιαφέροντα ματς, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με σημεία, γιατί βλέπω παγίδες. Ετσι, προτιμώ να πάω στα γκολ με μια τριπλή επιλογή που ανεβαίνει ψηλά.

Αρχή από Ελλάδα. Η Λαμία με τον Γρηγορίου και αρκετές νέες μεταγραφές ψάχνει μια νέα αρχή. Ο Αρης κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, αν και δεν νομίζω πως θα αντέξει. Θα επιλέξω σε αυτό το ματς το OVER 1,5 γκολ σε καλή τιμή.

Την ίδια επιλογή θα πάρω και από την Αγγλία. Η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά δεν ξέρω πως θα βγει το ματς γιατί και η Σαουθάμπτον είναι περίεργη ομάδα. Θα βάλω για στήριγμα τα δύο γκολ στο παιχνίδι και βλέπουμε.

Τρίτη και καλύτερη επιλογή, το τουρκικό OVER 2,5. Η Φενέρ είναι όσα πάνε και όσα έρθουν, η Κασίμπασα σκοράρει επίσης, θα πάω με τα αρκετά γκολ και σε αυτό το ματς, που θα μας ανεβάσει τη συνολική απόδοση.

Δελτίο
Λαμία - Αρης OVER 1,5 1.35
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ OVER 1,5 1.15
Κασίμπασα - Φενέρμπαχτσε OVER 2,5 1.5
Απόδοση Δελτίου: 2.33
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS