Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Συνέχεια στις νίκες με τριάδα δυνατή

Ξεκίνημα στην εβδομάδα και πάμε για συνέχεια στις νίκες με τριάδα δυνατή

Βρήκαμε την ισορροπία μας, πάμε για συνέχεια στις νίκες στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τριάδα δυνατή.

Ξεκινάω από την Κύπρο και το ματς της Πάφου με την Καρμιώτισσα. Η Πάφος έχασε οριακά την είσοδό της στην εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά τώρα που συμμετέχει στα πλέι οφ και τον υποβιβασμό είναι μία ομάδα πολύ ποιοτική που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θέλει να συνεχίζει με θετικό τρόπο, νίκησε τον Ερμή με 3-1 και έχει τρία συνεχόμενα ματς αήττητη. Η Καρμιώτισσα είναι στον πάτο της βαθμολογίας, είναι απίθανο να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς πρέπει να καλύψει διαφορά 11 πόντων για να σωθεί και δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει. Και βέβαια δεν μπορεί σήμερα να βρει κάτι στην έδρα της Πάφου.

Ο Ολυμπιακός πάει να παίξει στο Βόλο. Είναι επικίνδυνη ομάδα ο Βόλος, έχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω πως ακόμα και με αλλαγές, ακόμα και με ροτέισον από τον Μάρτινς, ο Ολυμπιακός έχει τις λύσεις για να πάρει τη νίκη. Ο Βόλος είναι μία καλή ομάδα, αλλά από την άλλη έχει και μία αφέλεια στο παιχνίδι του και νομίζω, ότι δεν θα αντέξει στον κυνικό Ολυμπιακό.

Για συμπλήρωμα θα πάω στη συντηρητική διπλή ευκαιρία του να μη χάσει η Εβερτον από τη Σαουθάμπτον. Η λογική λέει πως η Εβερτον θα νικήσει και εύκολα κιόλας. Είναι μία ομάδα που έχει δείξει φέτος χαρακτήρα, έσπασε την κατάρα στην έδρα της Λίβερπουλ, πήρε ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι νίκες για να μπει στις ευρωπαϊκές θέσεις και κόντρα σε μία αδύναμη Σαουθάμπτον, εκτιμώ πως θα τα καταφέρει.

Δελτίο
Πάφος - Καρμιώτισσα Α' Κύπρου01/03/21 16:30 1 1.4 2-1
Βόλος - Ολυμπιακός Super League01/03/21 19:30 2 1.35 1-2
Εβερτον - Σαουθάμπτον Premier League01/03/21 22:00 1.3 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.46
Ποντάρισμα: 400
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X