Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ολλανδία - Αγγλία και Ουρουγουάη - Κολομβία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

Δυάδα με Ολλανδία – Αγγλία και Ουρουγουάη – Κολομβία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

  • Ημιτελικοί Euro και Copa America
  • Αγγλία εναντίον της Ολλανδίας
  • Η Ουρουγουάη κόντρα στην Κολομβία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Τετάρτη. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, σήμερα πάμε να το επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο και πάμε με μία δυάδα με Ολλανδία – Αγγλία και Ουρουγουάη – Κολομβία

Δεύτερος ημιτελικός του Euro. Η Ισπανία έχει προκριθεί στον τελικό και περιμένει τον αντίπαλό της. Η Αγγλία κοντράρεται με την Ολλανδία. Δεν υπάρχει φαβορί στο ματς, με την Αγγλία να μην πείθει τόσο με την απόδοσή της, ενώ και η Ολλανδία δεν πετάει «φωτιές», παρόλο που φαίνεται σε καλύτερη φάση από τα Λιοντάρια. Εμείς θα πάμε με το Χ2 της Αγγλίας σε απόδοση 1,38 στη Betsson.

Συνέχεια με Copa America όπου επίσης έχουμε ημιτελικό. Η Αργεντινή έχει προκριθεί και περιμένει τον αντίπαλό της. Η Ουρουγουάη κοντράρεται με την Κολομβία. Οι δύο ομάδες είναι θεωρητικά εκπλήξεις, καθώς η Ουρουγουάη απέκλεισε τη Βραζιλία για να φτάσει εδώ, ενω η Κολομβία παίζει εξαιρετικά και επίσης δίκαια έφτασε στον ημιτελικό. Εμείς θα πιστέψουμε περισσότερο την Ουρουγουάη και θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1,42.

 

Δελτίο
Ολλανδία - Αγγλία 10/07/24 22:00 Χ2 1.38
Ουρουγουάη - Κολομβία 11/07/24 03:00 1.42 0-1
Απόδοση Δελτίου: 1.96
Ποντάρισμα: 15000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS