Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Αγγλία - Ελβετία και Ολλανδία - Τουρκία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

Δυάδα με Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

  • Είμαστε στη φαση των 8 του Euro
  • H Αγγλία κόντρα στην Ελβετία
  • Η Ολλανδία ενάντια στην Τουρκία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή. Χθες πήγαμε ξανά αρκετά ταμεία με τα μονά που δώσαμε και έτσι σήμερα πάμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Τελευταία μέρα των προημιτελικών του Euro και πάμε με μία Δυάδα με Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία

Πρώτο ματς της βραδιάς το Αγγλία – Ελβετία. Σε πολύ πιο πειστικό μοτίβο η Ελβετία, καθώς απέκλεισε την Ιταλία με μια εξαιρετική εμφάνιση και πλέον κοιτάζει ψηλά. Η Αγγλία από την άλλη δεν έχει πείσει αλλά ίσως πήρε ψυχολογική ώθηση με τον τρόπο που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλοβακίας. Έτσι, θα πάμε με το 2 +1,5 σε ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1,20 στη Betshop.

Δεύτερο μαρς της βραδιάς και το Ολλανδία – Τουρκία. Σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε το αντίθετο από το πρώτο, γκολ και θέαμα δηλαδή. Καμία ομάδα δεν θα κάνει πίσω και θα ψάξει να σκοράρει από το πρώτο λεπτό. Αν δεν έχει γκολ και ρυθμό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μιλάμε για έκπληξη. Εμείς θα πιστέψουμε τους Οράνιε και θα πάμε με τον 1 της Ολλανδίας σε απόδοση 1,60 στη Betshop.

Δελτίο
Αγγλία - Ελβετία 06/07/24 19:00 2 +1.5 αστιατικό 1.20
Ολλανδία - Τουρκία 06/07/24 22:00 1 1.60
Απόδοση Δελτίου: 1.92
Ποντάρισμα: 30000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS