Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ρουμανία - Ολλανδία και Αυστρία - Τουρκία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

Δυάδα με Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

  • Φάση των 16 του Euro 2024
  • H Tουρκία ενάντια στην Αυστρία
  • Η Ολλανδία κόντρα στη Ρουμανία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τρίτη. Χθες πήγαμε ξανά ταμεία και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Πάμε σήμερα για να το επεκτείνουμε και θα πάμε με μία δυάδα με Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία

H Ρουμανία κατάφερε από την πρώτη αγωνιστική κιόλας να βρίσκεται με το 1 πόδι στους «16» και γενικά είναι από τις ομάδες που αρκετοί πίστευαν ως μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην τετραπλή ισοβαθμία, κάτι που όμως την έριξε πάνω στην Ολλανδία, η οποία ναι μεν δεν εντυπωσιάζει, παραμένει όμως ένα μεγάλο όνομα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι Ολλανδοί ποτέ δεν το κάνουν εύκολο στον εαυτό τους, οπότε ακόμα κι αν περάσουν, θα έχουν ματώσει πρώτα. Εμείς θα πάμε με το 2 της Ολλανδίας σε απόδοση 1,45 στη Betsson.

To συγκεκριμένο ζευγάρι, ίσως να είναι το πιο αμφίρροπο, με την Τουρκία να έχει εντυπωσιάσει με τα δύο ταλέντα της, τον Γκιουλέρ και τον Γιλντίζ, ενώ η Αυστρία κατάφερε να βγει πρώτη σε όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία. Οι Αυστριακοί θα πρέπει να έχουν το πλεονέκτημα, καθώς οι Τούρκοι έχουν σημαντικό πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία και έχει φανεί και στα τρία παιχνίδια. Εμείς θα πάμε με το 1Χ της Αυστρίας σε απόδοση 1,24 στη Βetsson.

Δελτίο
Ρουμανία - Ολλανδία 02/07/24 19:00 2 1.45 0-3
Αυστρία - Τουρκία 02/07/24 22:00 1.24 1-2
Απόδοση Δελτίου: 1.80
Ποντάρισμα: 25000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS