Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Με τα γκολ στα ματς του Euro

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

Με τα γκολ στα ματς του Euro

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

  • Φάση των 16 του Euro 2024
  • H Tουρκία ενάντια στην Αυστρία
  • Η Ολλανδία κόντρα στη Ρουμανία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τρίτη. Χθες πήγαμε ξανά ταμεία και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Πάμε σήμερα για να το επεκτείνουμε και θα πάμε με μία δυάδα με τα γκολ στα ματς του Euro.

H Ρουμανία κατάφερε από την πρώτη αγωνιστική κιόλας να βρίσκεται με το 1 πόδι στους «16» και γενικά είναι από τις ομάδες που αρκετοί πίστευαν ως μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην τετραπλή ισοβαθμία, κάτι που όμως την έριξε πάνω στην Ολλανδία, η οποία ναι μεν δεν εντυπωσιάζει, παραμένει όμως ένα μεγάλο όνομα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι Ολλανδοί ποτέ δεν το κάνουν εύκολο στον εαυτό τους, οπότε ακόμα κι αν περάσουν, θα έχουν ματώσει πρώτα. Εμείς θα πάμε με το under 3.5 σε απόδοση 1,41 στη Betshop.

To συγκεκριμένο ζευγάρι, ίσως να είναι το πιο αμφίρροπο, με την Τουρκία να έχει εντυπωσιάσει με τα δύο ταλέντα της, τον Γκιουλέρ και τον Γιλντίζ, ενώ η Αυστρία κατάφερε να βγει πρώτη σε όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία. Οι Αυστριακοί θα πρέπει να έχουν το πλεονέκτημα, καθώς οι Τούρκοι έχουν σημαντικό πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία και έχει φανεί και στα τρία παιχνίδια. Πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,26 στη Betshop.

Δελτίο
Ολλανδία - Ρουμανία 02/07/24 19:00 under 3,5 1.41 3-0
Αυστρία - Τουρκία 02/07/24 22:00 Over 1,5 1.26 1-2
Απόδοση Δελτίου: 1.78
Ποντάρισμα: 25000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS