Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ισπανία - Γεωργία και Αγγλία - Σλοβακία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

Δυάδα με Ισπανία – Γεωργία και Αγγλία – Σλοβακία

Ποντάρισμα σε δύο παιχνίδια

  • Φάση των «16» του Euro
  • H Ισπανία κόντρα στη Γεωργία
  • Η Αγγλία ενάντια στη Σλοβακία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, παμε σήμερα για να το επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο και πάμε με μία δυάδα με Ισπανία – Γεωργία και Αγγλία – Σλοβακία.

Η Αγγλία δεν έχει πείσει καθόλου με την απόδοση της μέχρι τώρα στο τουρνουά. Κάθε άλλο, είναι μια από τις πιο απογοητευτικές ομάδες στην διοργάνωση, καθώς όλοι περίμεναν πράγματα από αυτή, τα οποία κανείς δεν έχει δει. Παρόλα αυτά, όμως, κατάφερε να περάσει πρώτη το γκρουπ της, αήττητη δεχόμενη ένα μόλις γκολ. Έτσι, εύκολα ή δύσκολα, θα κάμψουν την αντίσταση των Σλοβάκων. Έτσι, θα πάμε με τον 1 της Αγγλία σε απόδοση 1,47 στη Betshop.

Η Ισπανία είναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο τουρνουά και πέρασε αλώβιτη από το γκρουπ του θανάτου, αρά έχει όλο το μομέντουμ με το μέρος της. Η Γεωργία πέτυχε ιστορική πρόκριση, όμως δεν έχει την δυνατότητα να προβληματίσει τους Ισπανούς. Θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της πάντως. Εμείς θα πάμε με τον 1 της Ισπανίας σε απόδοση 1,21 στη Betshop.

Δελτίο
Αγγλία - Σλοβακία 30/06/24 19:00 1 1.47 1-1
Ισπανία - Γεωργία 30/06/24 22:00 1 1.21 4-1
Απόδοση Δελτίου: 1.78
Ποντάρισμα: 20000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS