Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Γερμανία - Δανία και Ελβετία - Ιταλία

Ποντάρισμα σε δύο ματς

Δυάδα με Γερμανία – Δανία και Ελβετία – Ιταλία

Ποντάρισμα σε δύο ματς

  • Ξεκινάνε τα νοκ-άουτ του Euro
  • Η Γερμανία κόντρα στη Δανία
  • Η Ιταλία ενάντια στην Ελβετία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατο. Χθες πήγαμε ταμείο ξανά και το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, σήμερα πάμε να το επεκτείνουμε και θα πάμε με μία δυάδα με Γερμανία – Δανία και Ελβετία – Ιταλία

Ξεκινάνε τα νοκ-άουτ και πρώτο ματς της βραδιάς είναι το Ελβετία – Ιταλία. Η Ελβετία πέρασε ως 2η στον όμιλό της πίσω από τη Γερμανία, ενώ η Ιταλία ως 2η πίσω από την Ισπανία. Η Ιταλία δεν έχει πείσει καθόλου με την απόδοσή της και η Ελβετία έχει δείξει πως μπορεί άνετα να κάνει τη ζημιά και να γίνει το… μαύρο άλογο του φετινού Euro. Παράλληλα, η Ιταλία θα στερηθεί τον Καλαφιόρι, ίσως τον καλύτερό της παίκτη στη διοργάνωση, καθώς μάζεψε κάρτες. Eμείς θα πάμε με τα γκολ και με το under 2,5 σε απόδοση 1,47 στη Βetsson.

Είμαστε στη φάση των «16» του Euro και δεύτερο ματς της βραδιάς το Γερμανία – Δανία. Η οικοδέσποινα Γερμανια, που είναι και από τα φαβορί για την κατάκτηση, πέρασε ως 1η τον όμιλό της, ενώ η Δανία ως 2η σε ισοβαθμία με τη Σλοβενία και πίσω από την Αγγλία, έχοντας τρεις ισοπαλίες. Για τα Πάντσερ θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Τα, ενώ για τους Βίκινγκ εκτός μένει ο Χιούλμαντ. Εμείς θα πάμε και εδώ με τα γκολ και με το over 1,5 σε απόδοση 1,32 στη Betsson.

Δελτίο
Ελβετία - Ιταλία 29/06/24 19:00 Under 2,5 1.47 2-0
Γερμανία - Δανία 29/06/24 22:00 Over 1,5 1.32 2-0
Απόδοση Δελτίου: 1.94
Ποντάρισμα: 30000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS