Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τέσσερα μονά από τα ματς του Euro

Ποντάρισμα σε τέσσερα ματς

Τέσσερα μονά από τα ματς του Euro

Ποντάρισμα σε τέσσερα ματς

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τετάρτη. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να χτίσουμε απο την αρχή το σερί μας. Έτσι, πάμε στα τέσσερα παιχνίδια για τέσσερα μονά από τα ματς του Euro.

Πρώτο ματς της βραδιάς και το Σλοβακία – Ρουμανία για την 3η αγωνιστική του Group E. Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς η καθεμία. Το ματς αναμένεται να είναι πολύ δυνατό, θα κρίνει τα πάντα, ενώ τα έφερε έτσι η ζωή που με ισοπαλία περνάνε και οι δύο.

Δεύτερο ματς της βραδιάς και το Ουκρανία – Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του Group E. Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο με τις τέσσερις ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς η καθεμία. Φαβορί για τη νίκη το Βέλγιο, με τον Λουκάκου να θέλει διακαώς να σκοράρει επιτέλους και σε αυτό το Euro, καθώς μέχρι τώρα το VAR δεν του το έχει επιτρέψει.

Τρίτο ματς της βραδιάς με το Τσεχία – Τουρκία για την 3η αγωνιστική του Group F. Η Τουρκία είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και με νίκη ή ισοπαλία θέλει να το «κλειδώσει». Η Τσεχία ψάχνει μόνο τη νίκη για να περάσει ως καλύτερη 3η και θα παλέψει μέχρι τέλους για αυτό.

Τελευταίο ματς της βραδιάς με το Γεωργία – Πορτογαλία για την 3η αγωνιστική του Group F. Η Πορτογαλία είναι τελείως αδιάφορη, καθώς έχει καθαρίσει τόσο την πρόκριση όσο και την 1η θέση. Έτσι, οι Πορτογάλοι αναμένεται να κάνουν και ένα μικρό rotation. Η Γεωργία με νίκη έχει πιθανότητες για πρόκριση ως καλύτερη 3η και θα παλέψει.

Δελτίο
Σλοβακία - Ρουμανία 26/06/24 19:00 Over 8,5 κορνερ 2.10 6
Ουκρανία - Βέλγιο 26/06/24 19:00 Over 2,5 γκολ 1.84
Τσεχία - Τουρκία 26/06/24 22:00 Over 5,5 κάρτες 2.25
Γεωργία - Πορτογαλία 26/06/24 22:00 Σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο 1.67
Απόδοση Δελτίου: 14.52
Ποντάρισμα: 20000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS