Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με τα παιχνίδια του Euro

Ποντάρισμα σε τρία ματς

Τριάδα με τα παιχνίδια του Euro

Ποντάρισμα σε τρία ματς

  • Η Πορτογαλία κόντρα στην Τουρκία
  • Η Τσεχία ενάντια στην Γεωργία
  • Το Βέλγιο κόντρα στην Ρουμανία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σαββατο. Χθες πήγαμε ταμείο με τα μονά μας και σήμερα συνεχιζουμε για να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Έτσι, πάμε με μία τριάδα με τα παιχνίδια του Euro.

Πρώτο ματς της ημέρας με το Γεωργία – Τσεχία για το Group F και την 2η αγωνιστική του Euro. H αναμέτρηση θα γίνει στο Volksparkstadion του Αμβούργου. Αμφότερες οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες σε πρόκριση, καθώς την 1η αγωνιστική ηττήθηκαν από Τουρκία και Πορτογαλία. Πάμε με το 2 της Τσεχίας σε απόδοση 1,78 στη Βetshop.

Δεύτερο ματς της ημέρας με το Τουρκία – Πορτογαλία για το Group F και την 2η αγωνιστική του Euro. Η αναμέτρηση θα γίνει το Signal Iduna Park της Ντόρτμουντ και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς μετά τις νίκες επί της Γεωργίας και της Τσεχίας την 1η αγωνιστική. Πάμε με το 2 της Πορτογαλίας σε απόδοση 1,66 στη Βetshop.

Τρίτο ματς της βραδιάς με το Βέλγιο – Ρουμανία για το Group E και την 2η αγωνιστική του Euro. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο της Κολωνίας. Ματς ζωής και θανάτου για το Βέλγιο, καθώς μετά την ήττα την 1η αγωνιστική από τη Σλοβακία δεν έχει καθόλου περιθώρια για επιπλέον απώλειες. Αντιθέτως, η Ρουμανία έκανε το καθήκον της, επικράτησε της Ουκρανίας και σήμερα ψάχνει αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πάμε με τον 1 του Βελγίου σε απόδοση 1,51 στη Βetshop.

Δελτίο
Γεωργία - Τσεχία 22/06/24 16:00 2 1.78 1-1
Τουρκία - Πορτογαλία 22/06/24 19:00 2 1.66 0-3
Βέλγιο - Ρουμανία 22/06/24 22:00 1 1.51 2-0
Απόδοση Δελτίου: 4.46
Ποντάρισμα: 15000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS