Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Άρη - Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Δύο ματς από την Super League

Δυάδα με Άρη – Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Δύο ματς από την Super League

  • Mε το under στο Άρης – Παναθηναϊκός
  • Με τα γκολ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι μία υπέροχη Κυριακή. Χθες πήγαμε ταμείο με μία τριάδα μας και έτσι σήμερα θα πατήσουμε πάνω σε αυτό για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο το σερί μας. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Άρη – Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Aρχή με το πρώτο χρονικά. Ο Άρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των play off της Super League. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ, ενώ ο Άρης από την ήττα ενάντια στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, ενώ ο Άρης στην 5η με 48 και δεν κυνηγά τίποτα. Για τον Παναθηναϊκό θα λείπουν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ και Αϊτόρ. Θα πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1,79 στη Betshop.

Συνέχεια με ντέρμπι Δικεφάλων. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play off της Super League. H AEK έρχεται από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ ο ΠΑΟΚ από τη νίκη με ανατροπή επί της Λαμίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 2η θέση και στο -1 με 65. Για την ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί για ακόμη ένα ματς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ ο Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, με τον Γιόνι Ότο που ήταν αμφίβολος να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1,87 στη Betshop.

Δελτίο
Αρης - Παναθηναϊκός 07/04/24 19:30 under 2,5 1.79 0-2
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 07/04/24 20:30 G/G 1.87 2-2
Απόδοση Δελτίου: 3.35
Ποντάρισμα: 5000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X