Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα από Euroleague

Ποντάρισμα σε τρία ματς από την Ευρωλίγκα

Τριάδα από Euroleague

Ποντάρισμα σε τρία ματς από την Ευρωλίγκα

  • Με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μπάγερν και τη Φενέρ ενάντια στην Εφές
  • Με το Χάντικαπ της Μπασκόνια με τη Ρεάλ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Παρασκευή. Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα πάμε για να χτίσουμε το σερί μας από την αρχή. Έτσι, πάμε με μία τριάδα από Euroleague.

Αρχή με Τουρκικό ντέρμπι, με την 6η Φενέρ με ρεκόρ 20-12 να φιλοξενεί την 11η Εφές με ρεκόρ 15-17.  Σε πολύ καλή φάση και οι δύο ομάδες, καθώς έχουν από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς τους. Από την πλευρά της η Φενέρ θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Αντιθέτως, η Εφές «καίγεται» για τη νίκη για να βρεθεί στη 10άδα και τα play in. Πάμε με τον 1 της Φενέρ σε απόδοση 1,42 στη Novibet.

Συνέχεια με Παναθηναϊκό. Η 15η Μπάγερν φιλοξενεί στο Μόναχο τον 2ο Παναθηναϊκό με ρεκόρ 21-11. Σε τρομερή φάση το Τριφύλλι με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, ενώ η Μπάγερν έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη δυναμική στήριξη του κόσμου του, καθώς θα έχει αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση, ενώ η Μπάγερν είναι αδιάφορη καθώς δεν προλαβαίνει την 10άδα. Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πάμε με το 2 σε απόδοση 1,42 στη Novibet.

Tελος με Ισπανικό ντέρμπι, καθώς η 1η Ρεάλ με ρεκόρ 26-6 φιλοξενεί στη Μαδρίτη την 9η Μπασκόνια, που έχει ρεκόρ 16-16. Η Ρεάλ έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό την 1η θέση και παίζει χωρίς άγχος και έχει τέσσερις σερί νίκες. Αντιθέτως, η Μπασκόνια δίνει μάχη για την 10άδα και τα play in και θέλει νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξακολουθεί να ελπίζει. Πολύ δυνατή έδρα η Ρεάλ με ρεκόρ 14-2, ενώ η Μπασκόνια έχει 6-9 εκτός. Πάμε με το 2 +14.5 σε απόδοση 1,37 στη Novibet.

Δελτίο
Φενέρμπαχτσε - Εφές 1 1.42
Μπάγερν - Παναθηναϊκός 2 1.42
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια 2 +14,5 1.37
Απόδοση Δελτίου: 2.76
Ποντάρισμα: 5000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X