Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία

Τρία ματς από La Liga, Ligue 1 και Championship

Τριάδα με Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία

Τρία ματς από La Liga, Ligue 1 και Championship

  • Με τη Ρεάλ στην Ισπανία
  • Με τις Νόριτς και Λανς σε Αγγλία και Γαλλία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο και ένα ακόμη πιο υπέροχο τριήμερο. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, σήμερα δυναμικά με ποντάρισμα σε μια τριάδα με Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Αρχή με Αγγλία όπου η Στόουκ φιλοξενεί τη Νόριτς για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Φαβορί η Νόριτς που είναι στην 6η θέση ενώ η Στόουκ στην 19η και εμείς θα πάμε με διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 1,50 στη Betshop.

Συνέχεια με Ισπανία και La Liga, όπου η Οσασούνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σερί της Οσασούνα έσβησε απέναντι στην Χιρόνα, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Τώρα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς έχει μπροστά της την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. H φόρμα της τελευταία στο πρωτάθλημα δεν είναι ιδανική, όμως ως γνωστόν η Ρεάλ αρχίζει και ανεβάζει στροφές μετά τον Μάρτιο, οπότε τώρα αναμένεται να δούμε την πραγματική Ρεάλ. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1,52 στη Betshop.

Tέλος με Γαλλία και Ligue 1 οπου η Λανς φιλοξενεί τη Νις. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες που είναι στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Η Νις σε πολύ κακό φεγγάρι έχει τρεις σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη. Έτσι, θα πάμε με τον 1Χ της Λανς σε απόδοση 1,28 στη Betshop.

Δελτίο
Στόουκ - Νόριτς Χ2 1.50 0-3
Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης 2 1.5 2-4
Λανς - Νις 1.28 1-3
Απόδοση Δελτίου: 2.88
Ποντάρισμα: 2149
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X