Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ολυμπιακό και Αστον Βίλα

Δύο ματς από το Conference League

Δυάδα με Ολυμπιακό και Αστον Βίλα

Δύο ματς από το Conference League

  • Mε τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι
  • Με την Άστον Βίλα κόντρα στον Άγιαξ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Πέμπτη.  Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα πρέπει να χτιστεί το σερί μας από την αρχή. Έτσι, ποντάρισμα με μία δυάδα με Ολυμπιακό και Άστον Βίλα.

Αρχή με Ολυμπιακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα παιχνίδι που φαίνεται να έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση, καθώς το 1-4 της Μακάμπι στο Καραϊσκάκης μοιάζει αδύνατον να ανατραπεί. Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά θα πάει στην Σερβία για να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, κάτι που θα του δώσει ψυχολογία και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι αναμένεται ανοικτό και από τις δύο πλευρές. Έτσι, εμείς θα πάμε με το 2 του Ολυμπιακού σε απόδοση 2,29 στη Betshop.

Συνέχεια με Άστον Βίλα – Άγιαξ. Πολυ κλειστό το πρώτο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κάτι που δεν μας εξέπληξε όσον αφορά τον Άγιαξ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχουμε συνηθίσει από την Άστον Βίλα. Το 0-0 τα αφήνει όλα ανοιχτά, όμως υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Βίλα. Εκτός από το γεγονός πως αυτός είναι ένας πολύ κακός Άγιαξ, στον πάγκο της Βίλα κάθεται ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος ειδικεύεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, το απέδειξε και με την Σεβίλλη και με την Βιγιαρέαλ. Εμείς θα πάμε με τον 1 της Βίλα σε απόδοση 1,37 στη Βetshop.

Δελτίο
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 14/03/24 22:00 2 2.29 1-4
Αστον Βίλα - Αγιαξ 14/03/24 22:00 1 1.37 4-0
Απόδοση Δελτίου: 3.14
Ποντάρισμα: 1500
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X