Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη

Δύο ματς από Champions League και κύπελλο

Δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη

Δύο ματς από Champions League και κύπελλο

  • Με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λειψία στο Champions League
  • Με τον Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό στο κύπελλο Ελλάδας

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τετάρτη. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και το σερί μας έχει σταματήσει. Έτσι, σήμερα θα το χτίσουμε από την αρχή και ξεκινάμε με μία δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη.

Αρχή με το πρώτο χρονικά και κύπελλο Ελλάδας. Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό για τη μεταξύ τους ρεβάνς στο κύπελλο. Στο πρώτο ματς ο Άρης είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο και απόψε έχει προβάδισμα πρόκρισης για να πάει στον τελικό. Ο Παναιτωλικός θα παλέψει σίγουρα για να κάνει την έκπληξη φέτος και να βρεθεί αυτός στον τελικό, οπότε δεν περιμένουμε πως θα κλειστεί πίσω. Έτσι, θα πάμε με τον 1 του Άρη σε απόδοση 1,37 στο Pame Stoixima.

Για το δεύτερο ματς η Ρεάλ φιλοξενεί στη Μαδρίτη την Λειψία για τη μεταξύ τους ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League. Φαβορί για την πρόκριση η Ρεάλ, η οποία είχε πάρει και τη νίκη στην Γερμανία με 1-0. Παράλληλα, η Βασίλισσα είναι σε πολύ καλή φάση και έχει 9 σερί ματς χωρίς ήττα, παρόλο που λείπουν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί λόγω τραυματισμού, Αλάμπα και Μιλιτάο. Θα πάμε και εδώ με τον 1 της Ρεάλ σε απόδοση 1,51 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Αρης - Παναιτωλικός 06/03/24 19:00 1 1.37 0-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία 06/03/24 22:00 1 1.51 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.07
Ποντάρισμα: 5000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X