
Δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη
Δύο ματς από Champions League και κύπελλο
Δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη
Δύο ματς από Champions League και κύπελλο
- Με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λειψία στο Champions League
- Με τον Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό στο κύπελλο Ελλάδας
Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τετάρτη. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και το σερί μας έχει σταματήσει. Έτσι, σήμερα θα το χτίσουμε από την αρχή και ξεκινάμε με μία δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη.
Αρχή με το πρώτο χρονικά και κύπελλο Ελλάδας. Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό για τη μεταξύ τους ρεβάνς στο κύπελλο. Στο πρώτο ματς ο Άρης είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο και απόψε έχει προβάδισμα πρόκρισης για να πάει στον τελικό. Ο Παναιτωλικός θα παλέψει σίγουρα για να κάνει την έκπληξη φέτος και να βρεθεί αυτός στον τελικό, οπότε δεν περιμένουμε πως θα κλειστεί πίσω. Έτσι, θα πάμε με τον 1 του Άρη σε απόδοση 1,37 στο Pame Stoixima.
Για το δεύτερο ματς η Ρεάλ φιλοξενεί στη Μαδρίτη την Λειψία για τη μεταξύ τους ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League. Φαβορί για την πρόκριση η Ρεάλ, η οποία είχε πάρει και τη νίκη στην Γερμανία με 1-0. Παράλληλα, η Βασίλισσα είναι σε πολύ καλή φάση και έχει 9 σερί ματς χωρίς ήττα, παρόλο που λείπουν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί λόγω τραυματισμού, Αλάμπα και Μιλιτάο. Θα πάμε και εδώ με τον 1 της Ρεάλ σε απόδοση 1,51 στο Pame Stoixima.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Αρης - Παναιτωλικός 06/03/24 19:00 | 1 | 1.37 | 0-0 | ||
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία 06/03/24 22:00 | 1 | 1.51 | 1-1 |

Τετράδα με Αραβία, Ισπανία και Ελβετία

Μονό με το Λίβερπουλ – Τότεναμ

Μονό με το Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Με Κύπελλο Γερμανίας, Ιταλίας και Αγγλίας

Τριάδα από την Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό

Μονό με το Νιούκαστλ – Άρσεναλ

Μονό με το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ

Τετράδα από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία

Τριάδα από την Ευρωλίγκα με Παναθηναϊκό

Δυάδα με Ισπανία και Champions League Ασίας