Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Με τα γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι

Ποντάρουμε στο Champions League

Με τα γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι

Ποντάρουμε στο Champions League

  • Με τα γκολ στο Κοπεγχάγη – Σίτι
  • Πάμε με over στο Λειψία – Ρεάλ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους. Η μεγάλη μέρα έφτασε και επιτέλους το Champions League επιστρέφει και σήμερα ξεκινά η φάση των «16». Έτσι, εμείς θα ποντάρουμε και στα δύο ματς της βραδιάς και πάμε με τα γκολ.

Η αρχή γίνεται με το Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League. Ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το αήττητο σερί της φτάνει τα 13 ματς. Από την άλλη, η Κοπεγχάγη, που πέταξε εκτός Champions League τη Γιουνάιτεντ στους ομίλους, έχει δύο νίκες και μία ήττα στα τελευταία ματς. Εμείς περιμένουμε γκολ και παμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,21.

Για το δεύτερο ματς πάμε στη Γερμανία όπου η Λειψία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φαβορί η Ρεάλ, ωστόσο έχει πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, καθώς παίζει χωρίς κεντρικούς αμυντικούς, με τους Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μιλιτάο και Νάτσο να είναι εκτός. Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο Μπέλιγχαμ, ενώ ως γνωστόν ο Κουρτουά θα χάσει όλη τη σεζόν. Παρόλα αυτά η Ρεάλ συνέτριψε με 4-0 τη 2η στην Ισπανία Χιρόνα και έχει σερί με πέντε ματς χωρίς ήττα. Η Λειψία δεν έχει προβλήματα, αλλά δεν είναι σε τόσο καλή φάση, καθώς έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Περιμένουμε και εδώ αρκετά γκολ και πάμε με το over 2.5 σε απόδοση 1,55

Δελτίο
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι 13/02/24 22:00 over 1,5 1.21 1-3
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης 13/02/24 22:00 Over 2,5 1.55 0-1
Απόδοση Δελτίου: 1.88
Ποντάρισμα: 4000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X