Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Η αγγλική τριάδα της μέρας

Δεύτερη πρόταση για σήμερα με την αγγλική τριάδα μου

Περιμένοντας τη νίκη της μεγάλης Τότεναμ, έχω την αγγλική τριάδα να μας πάει ταμείο στη συνέχεια.

Ξεκινώ από το ματς της Γουλβς με τη Λέστερ. Περίεργες ομάδες, δεν σε πείθουν για να ποντάρεις σε σημείο. Νομίζω, πως η καλύτερη επιλογή αφορά το αμφίσκορο. Οι «λύκοι» έχουν επτά goal στα τελευταία 12 παιχνίδια τους. Δεν εκμεταλλεύονται την έδρα τους, όταν δεν σκοράρουν υποφέρουν. Η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες, ενώ τα τελευταία νέα είναι πως θα έχει και τον Βάρντι. Αμφίσκορο και αφήστε τους άλλους να ψάχνουν την…άσπρη μύγα.

Το μεγάλο ματς στο Ανφιλντ είναι δύσκολο να το προσεγγίσεις. Η Λίβερπουλ είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Σίτι πάει τρένο. Ανεξαρτήτως αισθημάτων και σημασίας, όλα δείχνουν το διπλό. Εγώ πάλι, θα επιλέξω το πιο συντηρητικό Χ2 της διπλής ευκαιρίας, καθώς θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη να χάσει η Σίτι.

Κλείνω την τριάδα μου με το ματς στο Σέφιλντ. Οι γηπεδούχοι είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν μπορούν να δουν στα μάτια τους «μεγάλους». Η Τσέλσι με τον Τούχελ άλλαξε προφίλ, δεν δέχεται φάσεις και έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα της. Ανοίγω το under, το πάω με όριο στο 3,5 και περιμένω να με δικαιώσει.

Δελτίο
Γουλβς - Λέστερ Premier League07/02/21 16:00 GOAL GOAL 1.95 0-0
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι Premier League07/02/21 18:30 Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 1.35 1-4
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι Premier League07/02/21 21:15 UNDER 3,5 1.3 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.42
Ποντάρισμα: 90
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X