Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Η μεγάλη κυρία μας οδηγεί

Αγαπώ τη Ρόμα, αλλά υποκλίνομαι στη μεγάλη κυρία

Στην Ιταλία κυριαρχεί πάντα η μεγάλη κυρία. Σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεται, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, η Γιουβέντους έχει πάντα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αυτήν θα επιλέξω και απόψε στο μεγάλο ματς με τη Ρόμα.

Οσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την αδυναμία που έχω στην ομάδα της αιώνιας πόλης. Από την εποχή του Κόντι και του Προύτσο, του Φαλκάο και του Σερέζο και του χαμένου τελικού από τη Λίβερπουλ με τον καραγκιόζη Γκρόμπελαρ. Χαίρομαι πολύ που ο Φονσέκα συμμάζεψε το χάλι των τελευταίων ετών και την έκανε ξανά ανταγωνιστική.

Η βραδιά της βρίσκει με τη Ρόμα να προπορεύεται κατά έναν πόντο της Γιουβέντους στη βαθμολογία. Αλλά ως συνήθως, η Ρόμα λειτουργεί αυτοκαταστροφικά. Ο Φονσέκα πλακώθηκε με τον Τζέκο, λέγεται πως θα αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο από τον Βόσνιο, στα μεγάλα ραντεβού δεν είναι συνεπείς.

Η Γιουβέντους δείχνει πως ξύπνησε για τα καλά. Καθάρισε και την Ιντερ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, θέλει να βρεθεί ξανά στη διεκδίκηση της κορυφής. Ο Ρονάλντο είναι σε τρομερή κατάσταση και θα είναι το μεγάλο όπλο.

Με το κίνητρο και την κλάση, κόντρα στο συναίσθημα, θα πάρω τον άσο της μεγάλης κυρίας.

 

Δελτίο
Γιουβέντους - Ρόμα Α' Ιταλίας06/02/21 19:00 1 1.75 2-0
Απόδοση Δελτίου: 1.75
Ποντάρισμα: 140
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X