Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Μια τετράδα για αρχή

Ξεκίνημα στις επιλογές του Σαββάτου με τετράδα σε παρολί

Η μεγάλη Ιντερ μας επανέφερε στο δρόμο των επιτυχιών και ξεκινώ το πρόγραμμα του Σαββάτου με τετράδα σε παρολί.

Ξεκινώ από την Ιταλία και το Μπέργκαμο. Η Αταλάντα κυνηγά ευρωπαϊκό εισιτήριο και υποδέχεται την Τορίνο που αργοσβήνει. Δεν ξέρω αν η «γκρανάτα» καταφέρει να τσιμπήσει βαθμό στην έδρα της Αταλάντα, αλλά πιστεύω πως θα σκοράρει και το αμφίσκορο μου κάνει μια χαρά.

Συνήθως, αποφεύγω τις μικρές Αγγλίες και ειδικά τη Φόρεστ, αλλά σήμερα εκτιμώ πως αξίζει κάποιος να κάνει μια εξαίρεση. Παίζει στην έδρα της ουραγού Γουίκομπ, η οποία παραμένει διαδικαστικά στην κατηγορία. Η Νότιγχαμ έχει σήμερα ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και πιστεύω πως δεν θα τη χάσει.

Δίπλα σε αυτά, θα κολλήσω το διπλό της Γουέστ Χαμ. Με την απόκτηση του Λίνγκαρντ ισχυροποιήθηκε πολύ στην επίθεση και το έδειξε διασύροντας την Αστον Βίλα. Η Φούλαμ είναι σκληρή σαν τον προπονητή της, αλλά εδώ έχουμε και διαφορά κλάσης.

Με την ελπίδα πως θα έχουμε φτάσει καλά ως εκεί, κλείνω με το βραδινό ματς στη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνουν αποφασισμένοι για να βγουν στο Champions League. Η Χετάφε είναι μια μετριότητα, δικαιολογημένη η νίκη των Ανδαλουσιανών.

Δελτίο
Αταλάντα - Τορίνο Α' Ιταλίας06/02/21 16:00 GOAL GOAL 1.65 3-3
Γουίκομπ - Νότιγχαμ Φόρεστ Championship06/02/21 17:00 2 2 0-3
Φούλαμ - Γουέστ Χαμ Premier League06/02/21 19:30 2 2.05 0-0
Σεβίλλη - Χετάφε Primera Division06/02/21 22:00 1 1.75 3-0
Απόδοση Δελτίου: 11.84
Ποντάρισμα: 23
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X