Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Βροχή τα γκολ στο Λιντς

Παιχνίδι με τα γκολ ως πρώτη επιλογή απόψε από το ματς της Λιντς με την Εβερτον

Εβρεξε γκολ χθες στο Μάντσεστερ, όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει. Θα μπορούσε να γίνει και το απόλυτο, αλλά η άχρηστη Νιουκάστλ έκανε δύσκολη τη ζωή της και τη δική μας, χάνοντας τα αυγά και τα καλάθια από νωρίς. Απόψε, ξεκινώ τις επιλογές μου από το Λιντς, όπου βλέπω αρκετά γκολ.

Η ομάδα του Μπιέλσα τρελαίνει κόσμο φέτος. Υπάρχουν ματς που είναι τρύπια πίσω και βλέπει το τέρμα σαν βαρέλι μπροστά και άλλα που δεν κουνιέται η μπάλα. Θα έλεγα πως απλά της ταιριάζει καλύτερα να είναι το αουτσάιντερ στο ματς, να περιμένει τον αντίπαλο και να χτυπά στην κόντρα. Το έκανε κόντρα στη Λέστερ, μπορεί και απόψε με την Εβερτον.

Εχει δύο συνεχόμενες νίκες και καλή ψυχολογία. Συνυπολογίστε πως έχει ακόμα 12 στα 16 over στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα ¾ των αγώνων της. Απόψε, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

Την ίδια στιγμή, η Εβερτον τα έκανε μαντάρα και ανέστησε τη Νιούκαστλ. Εχει δύο συνεχόμενες ήττες και κάνει δύσκολη την ευρωπαϊκή ζωή της. Ο Αντσελότι θέλει να αφυπνίσει τα σπουδαία ονόματα που έχει μεσοεπιθετικά για να βρει λύσεις. Πήρε μάλιστα και τον Τζόσουα Κινγκ για να ενισχυθεί.

Κοντολογίς, το ματς δεν ξέρω που θα καταλήξει, αλλά πιστεύω πως θα έχει γκολ. Βλέπω το αμφίσκορο, αλλά και κάτι παραπάνω. Πάω με το Goal & Over.

Δελτίο
Λιντς - Εβερτον Premier League03/02/21 21:30 GOAL & OVER 1.8 1-2
Απόδοση Δελτίου: 1.80
Ποντάρισμα: 52
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X