Τι σας ζητάω; Σουτάρετε! Έτσι μπαίνουν τα γκολ!

Τι σας ζητάω; Σουτάρετε! Έτσι μπαίνουν τα γκολ!

Πάμε με δυάδα από Τσου-Λου απόψε

Δεν είμαστε σε καλό φεγγάρι, στοιχηματικά και πάμε να το… σπάσουμε απόψε. Θα επιλέξουμε δύο παιχνίδια, όπου θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν οι τέσσερις ομάδες και θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο, ευελπιστώντας να επιβεβαιωθεί ο αείμνηστος, Αλκέτας Παναγούλιας!

Πρώτα, στις 19:45, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ. Έχουν απουσίες και οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Πρέπει να νικήσουν άρα μοιραία θα κυνηγήσουν το γκολ. Οι Αυστριακοί έχουν επιθετική ομάδα, σε όλα τους τα ματς μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν το αμφίσκορο. Είναι πρώτοι στον όμιλο με 7 βαθμούς και 6 γκολ σε τρεις αγώνες. Μπορούν να σκοράρουν στις αντεπιθέσεις. Θυμίζω ότι στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο Σάλτσμπουργκ, το σκορ είχε έρθει 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 22:00, η Αταλάντα των 4 βαθμών στον όμιλο υποδέχεται την Γιουνάιτεντ των 6 βαθμών. Επιθετικές ομάδες με αρετές αμφότερες, αλλά και εξίσου προβληματικές άμυνες. Στο Μάντσεστερ, το παιχνίδι είχε λήξει με 3-2 για τους «κόκκινους διαβόλους».

Δελτίο
Βόλφσμπουργκ - Σάλτσμπουργκ Champions League02/11/21 19:45 G/G 1.62 2-1
Αταλάντα - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ Champions League02/11/21 22:00 G/G 1.42 2-2
Απόδοση Δελτίου: 2.30
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X