Κόντρα στα φαβορί

Κόντρα στα φαβορί

Με τα δύο ματσάκια του Γ' γκρουπ, θα πάμε... ταμείο απόψε.

Αυτή είναι η φιλοδοξία μας, δηλαδή! Μάλιστα, θα κοντράρουμε τα φαβορί. Η Ιταλία έχει περάσει και το ζητούμενο είναι ποια ή ποιες ομάδες, θα την ακολουθήσουν στην επόμενη φάση του Euro. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα θελήσει να χαλάσει το τρομερό σερί της.

Κι όμως, την Ουαλία, την έχω “πιστέψει” και θεωρώ ότι μπορεί να… τσιμπήσει ένα ποντάκι απόψε, για να μην το πάω πιο μακριά και πω ότι μπορεί και να νικήσει. Με το σκεπτικό αυτό, θα τιμήσω τη διπλή ευκαιρία του να μην ηττηθεί. Θυμίζω ότι το “Χ” κρατάει πρώτη την Ιταλία και στέλνει σίγουρα ως δεύτερη, την Ουαλία στους “16”.

Ελβετία και Τουρκία, θα… σκοτωθούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αφού αν θέλουν να ελπίζουν, θα πρέπει να νικήσουν. Βασικά, οι Ελβετοί με νίκη, θα περάσουν, φτάνοντας τους 4 πόντους. Αυτό πολλές φορές οδηγεί στην ισοπαλία και στην “αυτοκαταστροφή” και των δύο. Πιο πολύ πάντως πιστεύω στην αντίδραση των Τούρκων, που έχουν δύο ήττες και ακόμα κι αν είναι να αποκλειστούν, θα θέλουν να αποφύγουν την ατίμωση των μηδέν πόντων. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Και μάλιστα, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, θα παλέψουν για να νικήσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

Δελτίο
Ιταλία - Ουαλία EURO 202120/06/21 19:00 Χ2 Δ.Ε. 2.55 1-0
Ελβετία - Τουρκία EURO 202120/06/21 19:00 Χ2 Δ.Ε. 2.3 3-1
Απόδοση Δελτίου: 5.87
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X