Τριάδα σουπερλιγκάτη για 8πλασιασμό!

Τριάδα σουπερλιγκάτη για 8πλασιασμό!

Θα ασχοληθούμε και με τα τρία παιχνίδια των ελληνικών play offs.

Ξεκινάμε χρονικά με την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στου Χαριλάου και θα επιμείνουμε στο να πιστεύουμε στο «ξύπνημα» της «Ένωσης», κι ας μας στέλνει εδώ και ένα μήνα, ακατάπαυστα στον… κουβά. Η ομάδα του Χιμένεθ είναι όσο ποτέ άλλοτε, με την πλάτη στον τοίχο και κοιτάει κατάματα πλέον την ντροπή της μη ευρωπαϊκής εξόδου. Η διπλή ευκαιρία του να μην ηττηθεί έχει αξιόλογη απόδοση.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ. Όπως συμβαίνει με την ΑΕΚ, έτσι και με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να του έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Το ματσάκι στην Τρίπολη είναι ανοιχτό και στα τρία σημεία, οπότε θα επιλέξουμε τη… μέση λύση του να μπουν δύο με τρία γκολ συνολικά στο παιχνίδι.

Τέλος, υπάρχει και το ντέρμπι του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟ. Έχουμε την αίσθηση ότι οι «πράσινοι» μπορούν να φύγουν αλώβητοι από το Φάληρο. Έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται τους «ερυθρόλευκους» που σαφώς είναι ανώτεροι, και τους παίζουν πάντα στα ίσα. Οπότε, διπλή ευκαιρία που έχει και σούπερ απόδοση.

Δελτίο
Αρης - ΑΕΚ Super League11/04/21 15:00 Χ2 Δ.Ε. 1.6 1-3
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ Super League11/04/21 17:15 2-3 ΓΚΟΛ 2 1-1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Super League11/04/21 19:30 Χ2 Δ.Ε. 2.6 3-1
Απόδοση Δελτίου: 8.32
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X