Σίτι και... G/G στη ματσάρα!

Σίτι και... G/G στη ματσάρα!

Πήραμε τα... πάνω μας, περάσαμε τη «βάση» και πάμε για τα καλύτερα.

Είναι βραδιά προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ και λέμε να την… τιμήσουμε δεόντως. Η Σίτι υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Οι «πολίτες» είναι… τρένο στην Αγγλία, θα πάρουν σίγουρα το πρωτάθλημα και στοχεύουν και στο Τσου-Λου.

Αντίθετα, η Ντόρτμουντ δεν έχει καθόλου σταθερότητα, παλεύει στην «Μπουντεσλίγκα» για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και σίγουρα υστερεί σε ποιότητα της Σίτι. Είναι και πλήρεις οι γηπεδούχοι και νομίζω ότι απόψε θα… σπάσουν της εις βάρος τους παράδοση, η οποία λέει ότι σε πέντε συνολικά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Γερμανοί έχουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα από τους Άγγλους.

Στη δε ματσάρα της Ρεάλ με την Λίβερπουλ, νομίζω ότι τα όνοματα των δύο ομάδων «μιλάνε» από μόνα τους. Μικρή σημασία έχει η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, πως τα πάνε στο πρωτάθλημά τους, τι προβλήματα έχουν. Είναι η Ρεάλ των 13 Πρωταθλητριών (έτσι το μάθαμε από παιδιά) και η Λίβερπουλ των 6 Πρωταθλητριών, οπότε δεδομένα έχουν το βάρος για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Θα πάω με το αμφίσκορο.

Δελτίο
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ Champions League06/04/21 22:00 G/G 1.65 3-1
Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ Champions League06/04/21 22:00 1 1.35 2-1
Απόδοση Δελτίου: 2.23
Ποντάρισμα: 139
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X