Τριάδα ελληνική με το ίδιο σκεπτικό

Τριάδα ελληνική με το ίδιο σκεπτικό

Πήραμε μια ανάσα χθες, πάμε σήμερα να συνεχίσουμε, ποντάροντας και στα τρία ματσάκια της Σούπερ Λιγκ

Πρόκειται άλλωστε για το πρωτάθλημα, που θέλοντας και μη, το ξέρουμε λίγο περισσότερο, αν και όταν ζητάς τρία παιχνίδια, περισσότερη σημασία από τη γνώση, έχει η τύχη.

Η πρώτη χρονικά μάχη, είναι και η πιο δυνατή αφού αφορά στο στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λάρισα, νομίζω ότι ξεκινάει από το «Χ», καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» εξίσου για τη νίκη και πολλές φορές, αυτό οδηγεί στην ισοπαλία.

Παρόλο αυτά, για να αισθανόμαστε λίγο πιο ασφαλείς, θα πάμε με την επιλογή του να μπουν στο ματς, δύο με τρία τέρματα. Είναι μια επιλογή που μας καλύπτει για πιθανά σκορ, όπως είναι το 1-1, το 2-1 και το 1-2, αλλά και για λιγότερο πιθανά, όπως είναι το 2-0, το 3-0, το 0-2 και το 0-3.

Με το ίδιο σκεπτικό, θα πορευτούμε και στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη ομάδα και να είναι μάλιστα στοιχηματικά και το φαβορί. Δεν νομίζω όμως ότι μπορούμε να υποτιμήσουμε την αντίδραση που μπορεί να βγάλουν οι Περιστεριώτες, οπότε και εδώ, θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

Να σου… κάτσουν δύο ματς με 2-3 γκολ, είναι δύσκολο, το να σου… κάτσουν τρία, ακόμα πιο δύσκολο. Παρόλο αυτά, θα το πάρουμε το ρίσκο και θα το πάμε μέχρι τέλους, ποντάροντας το ίδιο και για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Και σε αυτό το ματς, δεν έχει νόημα να επιλέξεις σημείο, αφού και τα τρία έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για να έρθουν.

Δελτίο
ΟΦΗ - Λάρισα Super League06/03/21 15:00 2-3 ΓΚΟΛ 1.97 2-3
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης Super League06/03/21 17:15 2-3 ΓΚΟΛ 2.02 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Super League06/03/21 19:30 2-3 ΓΚΟΛ 2.02 1-0
Απόδοση Δελτίου: 8.04
Ποντάρισμα: 58
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X