Να σκοράρουν και οι τέσσερις

Να σκοράρουν και οι τέσσερις

Σπάσαμε επιτέλους το αρνητικό σερί χθες, πάμε για ανάλογη συνέχεια και σήμερα, πάλι με Κύπελλο Ελλάδος

Αυτή τη φορά όμως, θα ποντάρουμε και στα δύο αποψινά παιχνίδια. Τόσο στο ματς του Άρη με τον ΟΣΦΠ, όσο και σε αυτό του Βόλου με την ΑΕΚ, θα τιμήσουμε την επιλογή του G/G. Κοινώς, ζητάμε να σκοράρουν σήμερα και οι τέσσερις ομάδες.

Θεωρητικά, στην αναμέτρηση του Βόλου, δείχνει πιο πιθανό μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα. Ο Βόλος θα πιέσει για να σκοράρει και να κάνει το ματς… ροντέο και η άμυνα της ΑΕΚ δεν σε πείθει ότι θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Αντιστοίχως όμως, επιθετικά έχει την ποιότητα και πάντα βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δείχνει πιο κλειστή η αναμέτρηση, αλλά ο Άρης αν θέλει να έχει πιθανότητες, πρέπει να παίξει επιθετικά. Εκτιμώ ότι θα δεχτεί σίγουρα γκολ, οπότε για να έχει ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει κάνει υπέρβαση και να σκοράρει περισσότερες από δύο φορές. Δύσκολα πράγματα, αλλά ούτως ή άλλως, στοιχηματικά, μας απασχολεί απλά να σκοράρει μία φορά. Και μπορεί να το κάνει γιατί και ο ΟΣΦΠ στην άμυνα, έχει προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Δελτίο
Βόλος - ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδας04/03/21 18:00 G/G 1.83 1-0
Αρης - Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας04/03/21 20:00 G/G 1.90 1-1
Απόδοση Δελτίου: 3.48
Ποντάρισμα: 122
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X