Επιμένουμε με αμφίσκορο για επταπλασιασμό!

Επιμένουμε με αμφίσκορο για επταπλασιασμό!

Δεν μας... πάει το αμφίσκορο τελευταία, αφού κάποια ομάδα θα βρει να μας τη... χαλάσει τη δουλειά

Θα επιμείνουμε όμως. Και μάλιστα με τριάδα σήμερα, δηλαδή ζητώντας να σκοράρουν και οι έξι ομάδες στα τρία γήπεδα που θα παίξουν μπαλίτσα.

Θα ξεκινήσω από την Ελλάδα, εκτιμώντας ότι ο Βόλος θα βρει μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα του ΟΣΦΠ, που λογικά θα σκοράρει σίγουρα. Θυμίζω ότι στο πρωτάθλημα, ο Βόλος προέρχεται από δύο σερί νίκες, όπου πέτυχε από δύο γκολ επί του Απόλλωνα εντός και επί του ΟΦΗ εκτός, ενώ και νωρίτερα, πάλι είχε βάλει δύο γκολ στην ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου, όπου είχε ηττηθεί με 4-2. Ένα γκολ, λοιπόν, μπορεί να το βρει και σήμερα.

Για το αγγλικό πρωτάθλημα, θέλουμε να σκοράρουν και η Έβερτον και η Σαουθάμπτον στη βραδινή τους μονομαχία στο “Γκούντισον Παρκ”. Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν γιατί παλεύουν για να μπουν στην πεντάδα και να… αρπάξουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ θα βάλουν γιατί η άμυνα της Σαουθάμπτον, αφενός έχει τα χάλια της και αφετέρου έχει και απουσίες. Άρα ζητάμε και ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους, που παίζουν ανοιχτά. Συν ότι θέλουν να πάρουν έστω τον πόντο της ισοπαλίας, αφού εντελώς άνετους βαθμολογικά δεν τους λες, ύστερα από τον πολύ κακό τελευταίο μήνα που έκαναν στο πρωτάθλημα

Την ίδια ώρα, θα θέλουμε αμφίσκορο και στην Ισπανία, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σοσιεδάδ. Απουσίες φουλ και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ έχει μια ανοδική πορεία με τέσσερις σερί νίκες, είναι στην 3η θέση και στο -6 από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σοσιεδάδ στην 5η θέση, συνεχίζει τη μάχη για να βγει στην Ευρώπη. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα, ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και σήμερα.

Δελτίο
Βόλος - Ολυμπιακός Super League01/03/21 19:30 G/G 2.3 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ Primera Division01/03/21 22:00 G/G 1.78 1-1
Εβερτον - Σαουθάμπτον Premier League01/03/21 22:00 G/G 1.72 1-0
Απόδοση Δελτίου: 7.04
Ποντάρισμα: 60
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X