Πρωτάθλημα, Κύπελλο και... Ευρωπαϊκό!

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και... Ευρωπαϊκό!

Απ' όλα έχει ο (στοιχηματικός) μπαξές της ημέρας κι εμείς θα πάμε για τριαδούλα...

Αρχίζουμε μεσημεράκι με την κυπελλική αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο. Εντελώς ισορροπημένο ματσάκι, που εκτιμώ ότι θα κριθεί στο όριο του ενός γκολ, εάν δεν λήξει ισόπαλο. Η ομάδα του Μπόλονι έχει κάθε λόγο πλέον να πιστεύει στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Αλλά, έχει απέναντί του, μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ως εκ τούτου, 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

Συνεχίζουμε απογευματάκι με το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης των 22 βαθμών και την Λαμία των 12 βαθμών. Κι εδώ θα πάω με τα 2-3 γκολ, συνολικά στο ματς. Θυμίζω ότι η Λαμία έχει σκληρύνει πολύ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια, είναι αήττητη με μία νίκη (επί του σημερινού της αντιπάλου με 1-0) και τέσσερις ισοπαλίες. Άρα, ας αφήσουμε το οποιοδήποτε σημείο στην… άκρη.

Και κλείνουμε το βραδάκι με την αναμέτρηση του ΟΣΦΠ με την Αϊντχόφεν. Όταν μιλάμε για παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, το κίνητρο για τους παίκτες έρχεται από μόνο του και προφανώς δεν έχει καμία σχέση το ότι οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν από τον ΠΑΟ. Και ο ΟΣΦΠ και η Αϊντχόφεν, είναι επιθετικές ομάδες, με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Και το θέλουν οπωσδήποτε το γκολ στην πρώτη αναμέτρηση. Καλές επιλογές είναι και το G/G και τα 2-3 γκολ στο ματς. Θα καταλήξω στην δεύτερη, και σε αυτή την περίπτωση.

Δελτίο
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Κύπελλο Ελλάδας18/02/21 15:00 2-3 ΓΚΟΛ 2.02 2-1
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία Super League18/02/21 17:15 2-3 ΓΚΟΛ 2 0-1
Ολυμπιακός - Αϊντχόβεν Champions League18/02/21 19:55 2-3 ΓΚΟΛ 2.02 4-2
Απόδοση Δελτίου: 8.16
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X