Τρεις άσοι για... τίμιο ταμείο

Τρεις άσοι για... τίμιο ταμείο

Δεν θα έλεγα ότι με... τρελαίνουν οι σημερινές επιλογές και γι' αυτό, θα επιλέξω μια τριάδα από φαβορί.

Θα ξεκινήσουμε μεσημεράκι από Φινλανδία και μάλιστα για ματς Κυπέλλου! Και θα “τιμήσουμε” τη νίκη της Ίντερ Τούρκου επί της Μάριεχαμν. Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, στην έδρα της Ίντερ Τούρκου, έχουμε ισάριθμους “άσους”. Ε, μην μας τη… σπάσει σήμερα! Στον όμιλο Κυπέλλου που βρίσκονται, η Ίντερ Τούρκου προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Χόνκα με 2-0, ενώ η Μάριεχαμν από εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Χάκα.

Το βράδυ, η Λειψία θα φιλοξενήσει την Άουγκσμπουργκ και θέλουμε να νικήσει. Η Λειψία είναι 2η στη βαθμολογία, η Άουγκσμπουργκ είναι 13η και μάλιστα σε κακή κατάσταση στα τελευταία ματς. Για τους γηπεδούχους, ακολουθεί η μάχη με την Λίβερπουλ, την ερχόμενη Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα μπει απόψε για να διασπάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την άμυνα της Άουγκσμπουργκ και να “καθαρίσει” το ματς. Δεν μας απασχολεί βέβαια εμάς, αν θα το κάνει, αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα. Αρκεί να το κάνει.

Μισή ωρίτσα αργότερα, στην Ισπανία, ζητάμε θεωρητικά τον πιο δύσκολο από τους τρεις “άσους”. Η Θέλτα αποδεικνύεται φέτος “σκληρό καρύδι” ακόμα και στα πιο δύσκολα. Το έδειξε πριν από λίγες μέρες και με την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης. Απόψε υποδέχεται την προτελευταία της βαθμολογίας, Έλτσε και δεν νομίζω ότι μπορεί να την… πατήσει.

Δελτίο
Ίντερ Τούρκου - Μάριεχαμν Κύπελλο Φινλανδίας12/02/21 14:00 1 1.28 2-0
Λειψία - Αουγκσμπουργκ Μπουντεσλίγκα12/02/21 21:30 1 1.25 2-1
Θέλτα - Ελτσε Primera Division12/02/21 22:00 1 1.55 3-1
Απόδοση Δελτίου: 2.48
Ποντάρισμα: 70
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X